Hulp voor operatie bio moeder in Haiti | Geld inzamelen
 
 

Hulp voor operatie bio moeder in Haiti

Hulp gevraagd voor operatie zieke bio moeder van onze adoptie zoon in Haiti

We zoeken financiele hulp voor de zeer zieke biologische moeder van onze adoptiezoon in Haiti.

Er is geen geld in de familie in Haiti om naar het ziekenhuis te gaan en op onze kosten hebben we gelukkig wel al kunnen regelen dat ze er is kunnen komen en er al onderzoek is geweest. 

Er is echter een operatie noodzakelijk voor haar om beter te worden die +/-2500 euro zal gaan kosten in het totaal met alle verzorging voor en na. 

De ziekte die ze heeft is in Nederland in principe goed behandelbaar maar in Haiti zul je zonder medische hulp eraan komen te overlijden.....

Via het kindertehuis Gods Little Angels in Port au Prince kunnen we een operatie, als het geld bij elkaar is, gaan regelen. Hoe sneller hoe beter....

Met een donatie en deze crowdfunding zouden we deze operatie mogelijk kunnen maken en daarom vragen we hulp aan iedereen die hoe dan ook maar een kleine of grote bijdrage zou willen doen om haar weer beter te kunnen maken en onze zoon, als hij zover is, ooit zijn biologische moeder zal kunnen gaan ontmoeten in zijn o zo belangrijke roots-reis naar zijn familie in Haiti.

Onze dank is groot en we zijn echt blij met ELKE donatie!

Rob Huberts en Marina Snijders

 

NB: wil je deze oproep delen met je eigen vrienden of bekenden, heel fijn, maar dan liever niet via de social media als FB of Twitter, maar liever via je eigen mail of WhatsApp.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

56 donaties
€ 1.962,00
Doel: € 2.200,00
89%

Deze actie is gesloten.