Hulp voor moeder en kind

Hulp voor moeder en kind | Geld inzamelen
 
 
Omdat er geen uitweg meer is vraag ik om hulp. Please!

Lieve mensen, ik vraag met spoed aandacht voor het volgende:

Twee zieke kinderen, een alleenstaande moeder met burn-out, help hen! 

Vier jaar geleden is mijn vriendin alleen komen te staan met zieke twee kinderen, en zonder financiele voorzieningen achtergelaten. Zij is de dapperste vrouw die ik ken. Maar nu gaat ze onderuit.   Financieel zit ze helemaal vast door alle kosten. Ze is op!  Dit kan niet omdat ze voor haar kinderen moet zorgen. Twee jongens met ademhalingsproblemen, die de hele dag met puffertjes lopen, om meer zuurstof binnen te krijgen. Actie moet ondernemen wanneer ze geen adem krijgen vanwege hun benauwdheid.

Ik heb heel veel bewondering voor haar hoe ze dit volhoudt. Daarom ben ik zo ontzettend met hen begaan. Ik help zoveel mogelijk maar ik kan het niet langer alleen.

Zij redt het niet zonder hulp van buiten. Alsjeblieft, laat dit gezinnetje weer blij zijn en een normaal leven hebben zoals we allemaal graag willen. Een kleine donatie van u zal in grote dankbaarheid ontvangen worden. Even een adempauze voor haar, even lucht!

Vorig jaar werd ze geconfronteerd met een burn-out. Sinds vijf jaar geen vakantie, geen dierentuin voor de jongens, geen pretpark. Dit alles moet ze nog lange tijd missen omdat zij dit niet kan betalen.

Daarom vraag ik voor mijn vriendin donaties, zodat ze een buffertje heeft, een keer een zorgeloze vakantie met haar jongens kan hebben.  Ik hoop dat jullie haar, net als ik willen helpen zodat ze zich kan herpakken, haar zorgen verminderen. Misschien in oktober een weekje weg kan gaan met haar kinderen. 

Alvast heel erg bedankt, aan alle mensen die dit gezinnetje overeind willen helpen om hen weer blij en gelukkig te zien. Haar dankbaarheid zal groot zijn, enorm groot!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 5.000,00
0%