Hulp voor mijn ouders

Hulp voor mijn ouders | Geld inzamelen
 
 

Hi, 

 

Even een verhaal over mijn ouders, allebei harde werkers.. Tot dat mijn moeder een ongeluk met haar fiets kreeg, aangereden door een auto die haar geen voorrang verleende.. Daardoor heeft ze lang in het ziekenhuis gelegen, waarvan een tijdje in coma en wakker geworden met rechts een verlamde voet. Helaas kan zij niet veel meer..

 

Mijn vader bleef doorgaan, ze wonen in een huisje waar ze slapen op de begaande grond, klein tuintje want ze houden van het buitenleven.. Ideale woonplek voor hun en waar ze hun rust vinden en voor geen goud weg willen. Mijn moeder loon viel weg, (afgekeurd) dus mijn vader ging meer/harder werken zodat ze hun mooie huisje konden behouden..

 

Nu heeft mijn vader ook pech en stort hun wereld in. Zijn rechter been zat op meerdere plekken verstopt, hij viel neer op zijn werk en later bleek ook zijn aorta en linkerbeen verstopt te zitten.. Ze hebben de rechterbeen en aorta tijdelijk kunnen verhelpen maar moesten stoppen met de operatie omdat het te riskant werd voor zijn hart.. Zijn linker been zit dus nog verstopt en hij moet grote open buik operatie ondergaan om alles te kunnen verhelpen.. Dat durven ze nog niet aan met zijn hart dus hij moet daarvoor minimaal een half jaar wachten en door "lopen" met gigantisch veel pijn.. Ook hij is inmiddels afgekeurd en zit bij huis.. 

 

Sindsdien is er grote stress en verdriet ontstaan.. Ze hebben het zo moeilijk om alles te kunnen betalen en zijn gigantisch onderuit gegaan qua inkomen.. Financieel gaan ze het niet lukken daar te blijven maar dat geeft hun zoveel verdriet en dat geeft mij en mijn broer ook veel verdriet.. Daarom willen wij graag geld voor hun inzamelen (wat hun niet weten) en willen wij hun dat graag op de verjaardag van mijn vader 21 juni aan hun overhandigen.. Een steun in de rug!

 

Wie wil ons helpen? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.