Hulp voor mijn moeder | Geld inzamelen
 
 

Hulp voor mijn moeder

Rijbewijs voor mijn moeder zodat ze weer buiten komt en mobiel wordt

Ik wil graag mijn moeder helpen bij het halen van haar rijbewijs. 

Zij heeft vroeger door een ongeluk haar rug gebroken gehad op 3 plaatsen. Daardoor is ze rugpatient geworden. Na een tweede ongeluk kwamen artsen erachter dat ze ook posttraumatische spierdystrofie heeft. Hier krijgt zij meestal last van na een blessure als ze bijvoorbeeld haar voet stoot krijgt ze het in haar voet en kan ze een maand niet meer lopen. 

Ook al heeft zij iedere dag pijn in haar rug, en wordt dat steeds erger heeft zij 14 jaar alles met mij en mijn zusjes op de fiets gedaan. En werkt ze 2 halve dagen om haar rijbewijs te kunnen halen. 

Omdat wij in een heel slecht huis woonden en na een jaar klagen eindelijk een ander huis kregen heeft zij niet meer verder kunnen gaan met haar rijbewijs. Alle verhuiskosten heeft zij zonder hulp moeten betalen waardoor ze nu wat schulden heeft. Omdat me moeder die belangrijker vind is ze gestopt met het halen van haar rijbewijs.

Maar mijn moeder kan steeds minder goed fietsen en heeft steeds vaker en erger pijn. Daardoor is zij steeds meer thuis en moet zij vaak uitrusten. Boodschappen doen wordt steeds moeilijker.

Ik wil graag dat mijn moeder haar rijbewijs kan halen en een auto kan kopen. Ik vraag het daarom hier voor hulp. Dan kan mijn moeder zelf de verhuis schuld betalen en met donatie toch haar rijbewijs halen en een auto kopen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.