Hulp voor kat Blacky uit Vatra Dornei | Geld inzamelen
 
 

Hulp voor kat Blacky uit Vatra Dornei

Hulp voor kat Blacky uit Vatra Dornei

Een nieuwe doneeractie:voor kat Blacky, uit Vatra Dornei. Hij is twee weken geleden opgenomen ivm plasproblemen. De kosten hiervan lopen enorm op, voor 4 dagen opname werd al €356 gerekend. Inmiddels is Blacky al twee weken bij de dierenarts, en worden er allerlei onderzoeken gedaan om te kijken wat de oorzaak is.

"Twee weken geleden op zaterdag zag ik dat Blacky aandrang had om te plassen, hij druppelde in huis en bleef maar proberen. Gelijk de dierenarts gebeld en met spoed erheen. Waarschijnlijk een "plaskater". Hij is opgenomen en kreeg een infuus, antibiotica en een katheter. Gruis? Blaasontsteking? Het laatste bleek het geval.. Na 4 dagen mocht hij naar huis. Maar na anderhalve dag dezelfde klachten terug. Blacky is nu inmiddels dag 9 bij de dierenarts. Andere onderzoeken en medicijnen. Een punctie en een specialist verder krijgt hij nu medicijnen die hopelijk helpen.. Zijn urinebuis heeft last van spasmen waardoor hij niet kan plassen."

Wie helpt Julia Wijngaarden om de kosten voor Blacky te dragen? Alle hulp is welkom!

UPDATE 8 maart 2018:

op 1 maart is er €125 uitbetaald door doneeractie. Deze is/wordt aan Julia uitbetaald. De actie loopt nog door, dus doneren kan nog steeds. Julia heeft een rekening van ruim €900.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

9 donaties
€ 125,00
Doel: € 900,00
13%

Deze actie is gesloten.