Hulp voor Gradie | Geld inzamelen
 
 

Hulp voor Gradie

Hulp voor hond Gradie uit Roemenië!

UPDATE 22 december 2017:

Vandaag €950 overgemaakt ivm de medische kosten voor Gradie. Mogelijk dankzij alle lieve donateurs!

 UPDATE 11 december 2017:

Gradie is thuis! Het gaat gelukkig wat beter met het kereltje. 

UPDATE 10 december 2017:

Update Gradie 💖

Gradie reageert goed op de behandeling. Hij verblijft nog in medisch centrum Amsterdam.
Zijn adoptanten mogen tegen hem praten via een babyfoon en dat vindt hij zichtbaar leuk.

Hij wordt goed verzorgd en hij eet elk uur iets.
De hoeveelheid donaties zijn hartverwarmend. Zowel via de doneeractie als via paypal is er al meer dan 1000 euro binnen gekomen. Geweldig. Elke euro is hard nodig. Inmiddels al 800 euro voldaan voor zijn behandeling in het medisch centrum.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7 december 2017:

Hulp voor de medische kosten van hond Gradie uit Vatra Dornei Roemenie!

Eind november kwam Gradie aan in Nederland,  na een horrortransport vanuit Roemenië. Het transport was onderweg bij de grens aangehouden, papieren bleken niet in orde en de honden moesten de bus uit. Ze hebben enkele dagen in een horrorshelter gezeten in Roemenië. Gelukkig konden ze met het transport van Nico Spaan verder door naar Nederland.

Een paar dagen na aankomst in Nederland werden meerdere honden ziek, met kennelhoest, longontsteking en zelfs distemper. En dat terwijl ze gezond en zonder klachten uit Vatra Dornei vertrokken waren, en alle medische zorg en entingen gehad hadden.

Gradie werd ook ziek, en men dacht eerst aan kennelhoest. Helaas reageerde hij niet op de medicijnen en hij kreeg zelfs een allergische reactie hiervan. Na bloed te hebben geprikt, bleek hij distemper (hondenziekte) te hebben. Een zeer besmettelijke infectieziekte, die zelfs dodelijk kan zijn.

Hij is op 7 december opgenomen in het Medisch Centrum Amsterdam, waar hij in quarantaine aan het infuus ligt. Het is zijn enige kans om te overleven. 

Helaas kost deze opname enorm veel geld: €700 voor de opname zelf, en dan dagelijks €300. Dit geld hebben de adoptanten niet, maar een spuitje geven was geen optie. 

Wie helpt ons om Gradie en de adoptanten te helpen?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

32 donaties
€ 950,00

Deze actie is gesloten.