Hulp voor een menswaardig leven voor mijn gezin

Hulp voor een menswaardig leven voor mijn gezin | Geld inzamelen
 
 

Liefste mensen.

Mijn problemen uitleggen zou een heel lang verhaal zijn,daarom ga ik trachten het wat beknopt uit te leggen.

6 jaar geleden heb ik al mijn spaargeld in de aankoop en renovatie van een herenwoning gestoken. Eens die volledig af was ben ik via mijn toenmalige vrouw in bijberoep begonnen. PVC ramen en deuren. Die kwamen uit haar thuisland Polen. Nu had ik 3 klanten die hun bestelling bij mij hadden gedaan en hadden betaald,dit was genoeg om in Polen de ramen te betalen. Tot daar alles super.... Nu komt het,ik heb nooit mijn ramen gezien alsook nooit mijn geld terug gekregen.

Hierdoor kon ik met mijn allerlaatste beetje geld 1 klant terug betalen,andere 2 niet. Ik wou me ook niet failliet verklaren omdat ik de 2 andere klanten op gelijk welke manier dan ook wou terugbetalen,wat natuurlijk niet lukte. 

Deze mensen hebben een zaak tegen mij begonnen en ik heb alles hierdoor verloren.

Gezin,auto,huis,... Alles weg en huis dik onder waarde openbaar verkocht. Hierdoor heb ik nu 80000 euro schulden. 

Nu zit ik in een collectieve schuldenregeling en krijg ik wekelijks amper 80 euro aan leefgeld gedurende 7 jaar. Hier moet ik mezelf ( werkzaam in de bouw) mijn vriendin werkloos en mijn zoon,haar zoon en ons gezamelijk dochtertje eten van geven. Een extra kan er reeds 5 jaar niet meer van af....  Nu wonen we nog eens veel te klein enkel 2 slaapkamers voor het hele gezin...  Daarom dat ik hier moet bedelen om 5000 euro. Dit zou dienen om mijn gezin eens een mooie uitstap naar de Efteling ofzo te geven en ook als waarborg voor het huren van een grotere woning.

Hoop op een beetje begrip. Dit is de enige weg gezien ik veel werk maar geen extra geld los krijg van mijn schuldbemiddelaar.

Met vriendelijke groeten familie de cockEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.