Hulp voor een beter leven !

Hulp voor een beter leven ! | Geld inzamelen
 
 

Beste Mevrouw/Meneer

Graag wil ik mijn motivatie delen met jullie, zelf ben ik 33 jaar oud en opzoek naar een betere leven. 

Maar elke keer dat ik me voor een opleiding wil inschrijven, lukt het niet vanwege mijn beperkte inkomen. Ik ben naar verschillende opleidingen geweest en bedrijven voor interne opleiding en dat ging ook niet goed. Ook wil ik zelf betalen voor opleiding, maar dat lukt uiteindelijk ook niet vanwege financiële beperkingen. 

Ook kom ik moeilijk aan een woning om zelfstandig te komen, omdat ik mijn moeder beheerder liet zijn over mijn woningnet account. Omdat ik zelf geen eigen rekening had om het zelf te beheren, toen ik eindelijk een rekening had ! Vroeg ik of ik mijn account kan beheren, en dat lukte uiteindelijk niet. Mijn moeder heeft het niet goed gedaan, daardoor moet ik helemaal opnieuw beginnen met woningnet ook was het te laat om de account te redden.

Ik probeer dit al sinds 2017 te doen zonder resultaat, ook heb ik verschillende sollicitatie gesprekken gehad. Maar dat mocht niet lukken of is gewoon niet gelukt, ik word steeds afgewezen en genegeerd bij elke poging. En als ik werk kreeg was het na 1 maand weer voorbij, omdat ze me niet meer nodig hadden. 

Na al die jaren proberen en afgewezen worden, voordat ik ook nog dakloos wordt in Nederland met 33 jaar oud. Dacht ik laat me eens aan Nederland vragen of ze me kunnen helpen ! 

Graag hoor ik nog van jullie Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.