Geld inzamelen | Hulp voor de honden van Vatra Dornei
 

Hulp voor de honden van Vatra Dornei

Hulp voor de honden in Roemenië

HELP MEE!

UPDATE 11 januari 2018:

De burgemeester laat op dit moment weinig van zich horen. Toch is er nog altijd sprake van een onzekere situatie. De honden die ouder of angstig zijn en daardoor niet te plaatsen, kunnen gedood worden. Door geld in te zamelen hopen we zoveel mogelijk hondjes in veiligheid te brengen, en eventueel een eigen shelter te vestigen.

UPDATE 10 december 2017:

We hebben uitstel gekregen tot eind van deze maand. Echter de nood blijft hoog en we hopen zoveel mogelijk geld en opvangadressen achter de hand te hebben. Elke euro telt!

UPDATE 28 november 2017:

de nood is hoog! Er is op dit moment sprake van een noodsituatie en we hebben alle hulp nodig! Voor meer info kijk op fb Wish for romanian dogs.

In Vatra Dornei (Roemenië) staat een zgn.  'Public shelter', waar zwerfhonden die van straat geplukt zijn, gebracht worden. De omstandigheden zijn verre van ideaal. De winters zijn erg koud, er is weinig voedsel en de hokken zijn kapot. Ook spullen, zoals manden en dekens, ontbreken of zijn stuk. Een aantal vrijwilligers is erg begaan met het lot van de honden, en men probeert een goed huis te vinden en ze voor zover mogelijk te verzorgen. Niet makkelijk en ze kunnen alle hulp gebruiken. Vanuit Nederland proberen mensen hen te steunen met geld en middelen. Dit jaar zijn er al meerdere keren Nederlanders naar Roemenië geweest om te helpen met restauratie van de hokken. Ze hebben al veel kunnen doen, al blijft alle hulp nog steeds zeer welkom. U kunt hen steunen, door een bijdrage te geven. Alle donaties, klein en groot, zullen besteed worden voor de honden. Alvast bedankt namens de honden en vrijwilligers van Vatra Dornei!

Wil je de vrijwilligers en werkzaamheden volgen? Kijk dan op fb Wish for Romanian dogs Vatra Dornei!

43 donaties
€ 820,00