Hulp tegen het stotteren

Hulp tegen het stotteren | Geld inzamelen
 
 

Hallo iedereen!

Ik stotter vanaf het moment dat ik klaar was met de middelbare school. De mensen in mijn naaste omgeving zijn er altijd goed mee omgegaan. Zij kende mij ook niet anders. Maar er waren ook vaak mensen die gemeen waren als ik stotterde.

Zo stond ik een keer bij de bakker en ik wilde drie b-b-b-bruine b-b-b-broden bestellen. De volwassen mensen bij de bakker stonden mij keihard uit te lachen.

Ik weet niet wat ik erger vond, dat het volwassenen waren of dat ze mij uitlachten? Volwassenen kunnen op dat gebied erg wreed zijn.

Het laat mij ook enorm inzien dat als ik een nieuwe start als een opleiding wil gaan nemen, dat ik hierbij nadenk dat dit mij niet gaat lukken.

Mijn droom is om het stotteren te laten verwijderen, een vriend vertelde tegen mij dat het del ferro instituut dit binnen vijf dagen kan wegnemen.

Graag zou ik zelf een opleiding willen volgen bij defensie als grondoptreden, alleen is een eis dat ik vloeiend moet kunnen praten.

Zelf merk ik dat de kosten heel erg hoog zijn en ik het moeilijk vind die stap te nemen.

Wil je mij financieel ondersteunen om straks met mij de uitdaging aan te gaan?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.