Hulp nodig om niet in diepere schulden te komen

Hulp nodig om niet in diepere schulden te komen | Geld inzamelen
 
 

Salam u alaikum broeders en zusters & lieve mensen  

Momenteel heb ik crisis, want mijn uitkering is 2 maanden geleden opeens stopt gezet omdat ik 2 brieven te laat had geopend terwijl zij mij hadden op geroepen om op gesprek te gaan met hun na de zomer vakantie.. om wat bewijs stukken naar hun te sturen.
(Om eerlijk te zijn had ik dat niet verwacht en ben ik kort na dat ik terug was van mijn vakantie met familie. Even 2 weken naar een vriendin gegaan buiten mijn stad) 

de brieven die zij hebben gestuurd in deze tijd heb ik dus niet gelezen en daarom na 2e brief hebben zij mijn uitkering per direct gestopt. 

2 maanden geleden ook veel gesolliciteerd, net voor dat ze mijn uitkering gestopt hadden, omdat ik wist dat ik meer inkomen nodig heb om rond te kunnen komen ivm met de schuld die ik heb bij cjib, en daar een betaling regeling voor heb.

Mijn idee was om dan uitkering als ondersteuning nog niet op te zeggen.. eerst kijken of ik met die nieuwe baan.. als klanten service medewerker voor ggd zou blijven werken een stabiel inkomen zou hebben. Maar dat is helaas anders gegaan.. na 3 weken ben ik daar gestopt/ontslagen omdat de training daar te moeilijk was voor mij aangezien ik al sinds me 21ste niet meer naar school ga. De training was veel en ze gingen er heel snel door heen. Ik kon het niet allemaal begrijpen en bij houden. 

Daarnaast omdat ik bij mijn moeder woon wordt zij 250 euro gekort op haar uitkering. De afspraak is dat ik die aan haar betaal ik aan te vullen.

momenteel kan ik geen eens mijn zorgverzekering betalen. En doe ik die steeds terug storten om eten te kunnen halen of om bijvoorbeeld te trein kunnen betalen om toen net naar werk te kunnen gaan. Mijn moeder is hier wel heel verdrietig om, want zij voelt zich ook heel machteloos want zij kan mij ook niet helpen alleen gelukkig dankzij haar.. heb ik tenminste wel wat eten Moge Allah haar belonen hier voor Ameen insha'Allah. 

dus voor nu deze maand heb ik echt geld te kort om te leven.. ik heb geen eens geld om voedsel voor mijzelf te halen. Ik heb geen eens inkomen momenteel geen uitkering en geen werk. Dus ter overbrugging vraag ik hulp van jullie. Die iets willen geven, wat kunnen missen. Moge Allah swt jullie rijkelijk belonen Insha'Allah, en Moge Allah swt ook jullie uit moeilijke tijden helpen Ameen. En het bedrag dat jullie mij mee helpen, Insha'Allah 100 voudig aan jullie schenken Ameen.

Dit voelt heel raar, om te vragen maar ook weer niet, want dit kan iedereen overkomen zo'n situatie en ipv van de gaan lenen bij een bank om daarna met rente terug te betalen is echt mijn aller laatste redmiddel. Maar voor dat ik dat doe dacht ik dit even dit proberen. Wie weet lost het dit probleem op. Dat zou mijn hart zoveel goed doen. Dat de Oumah van Islam er echt voor elkaar is en elkaar niet in de steek laat. het zou mij nog meer motiveren om de vechten om hier uit te komen. 

maar momenteel zijn er 2 rekeningen die echt betaald moeten worden anders kom ik echt in diepere schulden. Cjib 120 euro moet ik betalen voor betalings regeling. Betaal ik die niet op tijd dan moet ik 2000 euro in 1 keer betalen. Betaal ik die niet deurwaarder. 

dus aub als je deze maand iemand bent die dank aan Allah swt, geld te veel heeft en graag wat wil doneren om mij te helpen. Dan Ben ik jullie zo dankbaar & zal ik heel veel dua's voor jullie doen vanaf nu tot aan het einde van deze ramadan.

Op de foto's ziet u nog wat bewijsjes dat ik dit echt nodig heb hier voor en niet om iets anders geks van te doen. Dus wat u geeft wordt echt benut voor een goede zaak. En insha'Allah zal ik deze zomer om jullie te bedanken een ghair actie starten, het bedrag dat mij gedoneerd is.. dat zelfde bedrag doneren aan een weeshuis in Irak. En kinderen daar verassen met cadeautjes en nieuwe kleding Insha'Allah met de Wil van Allah swt. 

Heel veel liefde naar jullie beste broeders en zusters. Ghair Insha'Allah 

Wat nu echt belangrijk is dat ik deze maand wel genoeg geld kan inzamelen om 

- 250 van mijn moeder te kunnen betalen.. anders komt zij ook geld te kort en hebben wij misschien in het ergste geval geen geld om eten te kopen want die 250 euro gebruikt zij meestal daarvoor. 

- 120,44 van cjib. (Deze 2 zijn echt als eerste prioriteit) 

daarna 

-420 euro voor Tele2Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.