Hulp na faillissement werk mama

Hulp na faillissement werk mama | Geld inzamelen
 
 

Dag iedereen,

Wij zijn een gelukkig gezin met vier kindjes. 

Helaas heeft het werk van mezelf, de mama, het faillissement aangevraagd. ( https://www.focus-wtv.be/nieuws/ondernemingsrechtbank-verklaart-belorama-failliet )

In oktober nog een volledige maand gewerkt om dan achteraf te horen dat dit loon ook samen in de schuldvordering zal verrekend worden van het faillissement. Wat nu denk je dan... Contact opnemen met het OCMW want hoe zullen we de afgesproken bedragen afbetalen van overeenkomsten, opvang, huishuur, school, benzine, wagen, voedsel, pampers, elektriciteit,...) Jammer genoeg hebben zij pas een afspraak vast kunnen leggen donderdag 10/11/2022, maar pas drie weken later is er overlegcomité waarin ze beslissingen nemen ivm dossiers. Tegen dan is de maand november ook voorbij. 2 maand zonder inkomen zien te overbruggen? Sorry, maar wij kunnen dit momenteel echt niet.. Het bedrag dat we dan nog tegoed hebben uit het faillissement zal pas binnen 6 à 8 maanden worden uitbetaald. En op eindejaarspremie en vakantiegeld moet ook niet gerekend worden, want ook dit zit in het bedrag dat je nog moet krijgen.. 

Als iemand ons kan helpen, met welke kleine donatie dan ook, zouden wij en vooral de kindjes, daar heel blij mee zijn en zou ons dit heel wat problemen besparen. Ondertussen ben ik volop opnieuw werk aan het zoeken, hopelijk komt er snel iets nieuws uit de bus!

Om privacyredenen van de kindjes wordt geen foto geplaatst.. Ik hoop dat jullie hiervoor begrip kunnen opbrengen. Het valt ons heel moeilijk om op deze manier steun te proberen vragen, maar we zien echt geen andere oplossing.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.