Geld inzamelen | Hulp met financiële problemen door ziekte
 

Hulp met financiële problemen door ziekte

Financiële moeilijkheden na ziekte is ontstaan en zonder werk

WIE KAN HELPEN MET EEN BEDRAG DE BANK WIL 19 DUIZEND INEEN OPEISEN IK HEB HET GELD NIET EN WIL NIET MET MIJN ZOONTJE OP STRAAT KOMEN TE STAAN DUS ALSJEBLIEFT WIE KAN ONS HELPEN 

Ik wil beginnen met het feit dat ik mijn werk ben kwijt geraakt en daardoor alle problemen zijn verergerd. Mijn reden dat ik niet meer kon werken en nog steeds niet kan werken is dat ik psychische klachten had depressie chronische ptts na een heftige overval angststoornis en paniek. Daarbij is er ook een vorm van autisme bij mij aanwezig namelijk ASS . Op dit moment heb ik dus grote financiële druk van allerlei instanties en schuldeisers die hun geld willen hebben. En terecht natuurlijk alleen kan ik het met geen inkomen nergens van betalen. Ik krijg ook geen ww of ziektewet maar ik wil graag vooruit in me leven en werken aan mijn herstel in plaats van druk te moeten maken om mijn schulden. Probleem is ook mijn man had torenhoge leningen op mijn naam aangevraagd hier kwam ik pas later achter nu ik dat niet kan betalen meer willen ze de hele bedragen ineen opeisen.Ik zit op dit moment echt heel diep in de problemen zowel lichamelijk geestelijk als financieel vandaar dat ik er niks anders meer op zie dan via deze weg te kijken of er mensen zijn die bereid zijn mij te helpen me leven weer op de rit te krijgen en uit de problemen zodat ik kan werken aan me herstel en ooit weer aan het werk kan. Ik kan jullie alleen vragen om hulp en ben jullie dan ook ontzettend dankbaar als er iemand bereid is mijn te helpen. Bij twijfel heb ik alle papieren zowel medische als van de schuldeisers die ben ik bereid te sturen of te laten zien.

Mijn zoontje lijd er het meeste onder hij is pas 1,5 jaar ik wil dat hij gelukkig en zonder problemen kan opgroeien en gewoon kan genieten van zijn leven.
Alvast heel erg bedankt

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 25.000,00
0%