Hulp gezocht | Geld inzamelen
 
 

Hulp gezocht

Door veel afvallen heb ik enorm veel overtollig hiid

Hallo allemaal,

Ik had nooit gedacht dat ik iets als dit zou doen, puur omdat ik dacht dat het niet nodig was. Ik dacht dat de gemeente en/of zorgverzekering altijd helpt als het nodig is, maar het blijkt dus van niet. Nu moet ik bedelen (zoals ik het voel) om me weer goed te kunnen voelen.

Ik ben 27 jaar, en ik ben sinds november 2016 83 kg afgevallen, 15 kg zelf en de rest dmv een maagband en veel sporten. Ik was trots, maar ondertussen schaam ik me enorm. Ik durf niet te zwemmen, met mooi weer durf ik niet naar het strand. Ik heb een paar keer een leuke jongen ontmoet tijdens het uitgaan, maar ik hou steeds de boot af. Waarom zou je denken? Dat zal ik uitleggen:

Door het vele afvallen, heb ik veel hangend vel, wat ik in het dagelijkse leven en tijdens het uitgaan kan verhullen door corrigerend ondergoed te dragen. Ja, dan ben ik heel trots op mezelf, maar zodra ik naar bed ga, of ga douchen of naar het toilet ga, dan komt de schaamte en komen de tranen. Het overtollige huid hangt tot op m'n bovenbenen, iets wat ik niemand durf te tonen.

Mijn zorgverzekering wil het niet vergoeden, omdat er geen medische noodzaak is. Iets wat ik wel vind maar dat zal aan mij liggen.

Dit is mijn laatste strohalm, via deze doneeractie probeer ik zover mogelijk bij de nodige buikwandcorrectie te komen, zodat ik me nergens meer voor hoef te schamen en echt gelukkig kan zijn!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.100,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.