Hulp gevraagd voor mijn man.

Hulp gevraagd voor mijn man. | Geld inzamelen
 
 

Hallo,

Ik heb lang getwijfeld of ik dit zou doen, maar gezien de gezondheid van mijn man heb ik eigenlijk geen andere keus.

Mijn man (52) heeft namelijk afgelopen jaar een zware rug operatie ondergaan met als doel dat hij pijn vrij zou kunnen bewegen. ( lopen, zitten, liggen )Helaas is deze operatie niet helemaal goed gegaan en waren er nog meerdere behandelingen nodig, op dit moment heeft hij nog steeds veel pijn en slikt hij hiervoor veel zware medicatie, volgens het ziekenhuis is er niets meer aan te doen. Het risico op verlamming is te groot. Dit was zoals U kunt voorstellen een akelige tegenvaller voor ons.,Mijn man is hierdoor in een depressie gevallen en voelt zich een last voor mij, ik vind hem absoluut geen last.

Mijn man is erg lang (2,10) en hij zit niet fijn in een gewone fauteuil, dat hebben we namelijk al geprobeerd en daarom dus deze aktie.

Ik zou heel graag een sta-op stoel in de maat van mijn man willen aanschaffen zodat hij ook gewoon in de woonkamer kan zitten en niet steeds  boven op bed hoeft te liggen.

Het zou voor ons echt een wereld van verschil maken, de aan de rug kan niets meer worden gedaan maar een gevoel van weer mee doen dat is ook heel veel waard.

Ik wil U bedanken dat U mijn berichtje heeft gelezen en ik wens U veel gezondheid toe.

Natascha Buurmeijer Philipsen
17-11-2022

even een up-date.

we zijn weer in het ziekenhuis geweest en er is een vermindering in de spiermassa geconstateerd.

Hierdoor is meer fysio nodig, maar een verbetering zal er niet meer in zitten het is dus hoofdzakkelijk om de pijn te verlichten.

 


0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.