Hulp gevraagd om mijn de opleiding te volgen

Hulp gevraagd om mijn de opleiding te volgen | Geld inzamelen
 
 

Hoi,

Om deze stap te zetten kost me veel moeite omdat ik zelden tot nooit iets vraag voor mezelf, meestal vraag ik iets voor mijn kinderen.

Ik zal proberen het uit te leggen waarom ik een geld aan het inzamelen ben voor mezelf.

Ik ben 41 jaar en 2 kinderen van mijzelf en 2 Bonus kinderen (die bij ons wonen). Door corona virus en reoganisaties ben ik in een korte tijd 3x mij  baan verloren.  Dit wil ik niet nog eens mee maken, het maakt je depressief en eenmaal daarin terecht komen is verschrikkelijk.

Nu weer ww bah ik wil dat niet ik wil nu mijn droom waar maken doen waar ik gelukkig van wordt en met een blij gezicht naar het werk kan gaan. 

Maar zelfs dat mag niet via uwv mag ik via LOI OF NTI  opleiding volgen van nagelstyliste maar deze zijn echt slecht en onderniveu, plus ik moet zorgen voor baangarantie, tja en dat is nu een probleem geen enkele salon gaat dat geven. Dus optie 2 is zelf betalen en dat is een groot probleem deze kan ik niet betalen, 4 kinderen en 3x baan verloren zult u begijpen dat er geen ruimte daarvoor is, we komen al te kort elke maand.

Opleiding kost afgerond 2500 euro incl materiaal ect. Dan heb je erkent diploma en kan ik starten deels voor mezelf en aan de slag bij grote salons.

Ik kan dan bouwen aan een onafhankelijke toekomst, plus mijn passie voor nagels verzorgen en beste in worden.

Ik hoop u te kunnen overtuigen en al doneert u 1 euro, elke euro is er 1 en samen maakt  dat er heel veel. Mocht u vragen hebben u mag mijn altijd een bericht sturen.

Ik hoop dat zsm mijn droom waar kan maken. 

Bedankt en super lief voor jullie steun. 

Brigitta 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.