Hulp bij opstart creatieve onderneming

Hulp bij opstart creatieve onderneming | Geld inzamelen
 
 
Bijdrage voor aanschaf laatste gereedschap voor Freek Aalten Creaties

Dag allemaal,

Vanaf maart 2018 zal mijn lieve, hardwerkende en super gedreven man een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan. De start van zijn eigen onderneming ‘Freek Aalten creaties.’ Wij zijn supertrots op hem en hebben er alle vertrouwen in dat hij met zijn creativiteit, persoonlijkheid en vakkennis veel mensen blij zal gaan maken met een uniek sieraad, meubelstuk, lamp of ander object.

Om het eerste zetje te geven en de hoognodige laatste gereedschappen aan te schaffen is er, op redelijke korte termijn, nog een bedrag nodig. Hierbij kunnen we je hulp goed gebruiken en willen we een bijdrage vragen aan wie het kan missen. Dit zodat Freek zijn droom een extra boost krijgt en hij goed van start kan.

‘creativiteit heb ik van mijn vader en opa geërfd
Er is niks mooiers dan me terug te trekken in mijn atelier en met mijn handen de ontwerpen vorm te geven en te laten ontstaan. Mooie dingen maken die echte waarde hebben voor mensen is mijn passie. Dat is wat ik het allerliefste doe. Als kind had ik die passie al. Al ruim voor mijn opleidingen tot goudsmid was ik altijd iets aan het maken. Die creativiteit heb ik van mijn vader en mijn opa geërfd denk ik. Het zit in ons DNA.

Ben je op zoek naar een speciaal sieraad, bijzondere lamp, een meubelstuk of een andere creatie om aan iemand of jezelf te geven? Iets wat je niet zomaar in een winkel vindt en dat voor een betaalbare prijs. Freek Aalten maakt jouw wens tastbaar’.

- Freek Aalten -

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
21 donaties
€ 1.420,00
Doel: € 1.500,00
94%

Deze actie is gesloten.