Hulp bij kosten uitvaart van onze zoon | Geld inzamelen
 
 

Hulp bij kosten uitvaart van onze zoon

Hulp bij de kosten van de uitvaart van onze doodgeboren zoon.

Wij waren in blij verwachting van onze eerste zoon. Bij de 20 weken echo kregen we te horen dat hij een groeiachterstand had van ongeveer 2 weken. Daarom moesten we regelmatig terugkomen voor een echo. 

Bij elke echo was de achterstand groter. Het vermoeden was dat de placenta niet voldoende gevormd was en dat daardoor onze zoon te weinig voeding kreeg via de navelstreng.

We hoopten er op dat hij toch voldoende zou groeien zodat hij op een gegeven moment met een keizersnede vroeg gehaald zou kunnen worden en dan in een couveuse verder zou kunnen groeien

Bij de 27 weken kregen we te horen dat hij te klein was om dit te doen en dat we enkel konden afwachten tot hij het zou opgeven. Wij wilden ons hier niet bij neerleggen en zijn toen voor een second opinie naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen gegaan maar daar kregen we hetzelfde te horen. Wij konden het niet geloven en wilden het niet waar hebben en zijn toen naar het ziekenhuis in Utrecht gegaan. Daar gaven ze ook aan dat hij te klein was en niet genoeg ontwikkeld. Hij zou daarom de bevalling niet overleven of kort na de bevalling overlijden.

Wij hebben er ons toen proberen bij neer te leggen. Maar eigenlijk hadden we alle twee het idee dat iedereen het verkeerd had en hij toch wel zou gaan groeien en het wel goed zou komen. Maar met 32 weken is zijn hartje gestopt.

Er is toen in het ziekenhuis een afspraak gemaakt om de bevalling om gang te brengen. Onze zoon is toen na 4 uur levenloos geboren. 

Wij wilden alles wat we nog voor hem konden doen goed doen. Wij hebben dus gekozen voor een normale uitvaart voor familie en naaste vrienden. 

Maar de kosten voor een baby zijn hetzelfde als voor een volwassene. Van de uitvaartverzekering van onzelf hebben wij 1000 euro gehad. Maar totaal waren de kosten 9000 euro.

Wij hadden nooit verwacht dat dit zou gebeuren met onze zoon dus we hadden al alles gekocht en klaar staan. Zoals babykamer, kinderwagen, etc.

Nu daar deze kosten bij zijn gekomen kunnen we dat niet niet opbrengen en zijn in de schulden geraakt.

Daarom dit verzoek.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 7.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.