Hulp bij financiering studie | Geld inzamelen
 
 

Hulp bij financiering studie

Ik zoek hulp bij financiering studie

Met wat schaamte typ ik hier toch maar mijn verhaal. Ik ben dit jaar begonnen aan een studie tot docent. De studie opzich gaat hartstikke goed mijn laagste cijfer is een 7, en ik had de hoogste haalbare score voor de Wiscat.

 

Nu kom ik alleen met de betaling van mijn collegegeld in de knel. Mijn partner zou werken, en ik zou mijn studie ernaast gaan doen. Helaas is mijn partner behoorlijk ziek geworden, waardoor wij nu geen inkomen meer hebben. Natuurlijk hebben we het al dingen geprobeerd bij DUO de gemeente etc, maar daar gaan weken overheen weken die wij niet meer hebben, daar we met school geen regeling hebben kunnen treffen.

Ik moet nu dus voor 20 februai 1500 Euro betalen anders word mijn inschrijving gestopt. Ik heb zelfs minister Slob een berichtje gestuurd waarom de PABO niet gratis zou kunnen voor mensen met een passie voor het onderwijs. Er is een te hoge werkdruk en dan maak je de opleidingskosten zo hoog. 

Daarom mijn laatste poging om hier mijn doel bij elkaar te halen. Ik hoop dat mensen mij kunnen helpen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.