Hulp aan Venezuela

Hulp aan Venezuela | Geld inzamelen
 
 
Help mijn familie in Venezuela

De situatie in Venezuela is nog nooit zo rampzalig geweest als nu. Het volk lijdt aan ernstige armoede. Terwijl de Venezolaanse overheid in alle toonaarden ontkent en spreekt van "westers propaganda", heeft het land wel degelijk te maken met een ernstige humanitaire crisis.

Mijn vrouw is Venezolaanse en u kunt het wellicht voorstellen dat we ons machteloos voelen in Nederland. De familie in Venezuela is volledig afhankelijk van onze hulp.

In het verleden konden we nog goederen sturen, zoals voedselpakketten. Met een corrupte Venezolaanse douane weten we dat dit geen optie meer is. De enige manier om de familie in Venezuela te helpen is geld sturen. Dit doen we dan ook elke maand. Elke cent die we kunnen missen. Dat is soms niet eenvoudig, als twee jonge personen (eind twintig) die allebei heel hard werken aan een carrière na onze studies. Mijn vrouw en ik zijn allebei docent in het voortgezet onderwijs.

Wilt u ons helpen? We willen met de crowdfunding een fonds oprichten dat niet alleen onze familie maar ook andere Venezolaanse families kan helpen aan voedsel, schoon drinkwater en medicijnen. Dit willen we regelen via de kerk (Santa Ana Iglesia) van mijn schoonmoeder.

Uw donatie is een rechtstreekse hulp aan mensen waarvan de noodzaak enorm is.

Alvast hartelijk bedankt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 7,00
Doel: € 1.000,00
0%