Hulp aan straatkinderen in India enPakistan | Geld inzamelen
 
 

Hulp aan straatkinderen in India enPakistan

Geen toekomst jouw hulp!

Stichting Dienende Handen verzorgt educatie voor kinderen in de Derde Wereld die aan de rand van de samenleving wonen. Deze kinderen worden het recht op onderwijs en ontwikkeling ontzegd. Wij betalen de kosten van boeken en andere zaken zoals uniformen, lesmaterialen enzovoorts, maar ook medicatie voor zieke scholieren.

Wij werken bijvoorbeeld ook met naaimachineprojecten, waar vrouwen geleerd worden om kleding te maken. Na de opleiding krijgen ze een naaimachine en daarmee kunnen ze voor zichzelf beginnen en zodoende in hun eigen onderhoud en dat voor hun gezin te voorzien.

Elk kind verdient het om in een veilige omgeving op te mogen groeien en onderwijs te krijgen waarmee het zich in de maatschappij een plaats kan verwerven.

Wij zijn geen grote stichting en werken uitsluitend met vrijwilligers waardoor er nauwelijks overheadskosten zijn. Uw gift komt daar waarvoor u het gegeven heeft!
Wij zijn een ANBI-organisatie, en de financiele verantwoording kan op onze website ingezien worden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.