House of Mercy Oekraïne

House of Mercy Oekraïne | Geld inzamelen
 
 
Opknappen van opvanghuis in de Oekraïne

Van 27 april t/m 4 mei 2019 gaan we met een groep op reis naar de Oekraïne.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze reis zullen we praktische hulp bieden om zo mee te helpen aan een betere situatie voor mensen die het minder hebben dan wij. Mensen in de Oekraïne worden letterlijk aan hun lot overgelaten als zij zich zelf niet, door wat voor reden dan ook, (financieel) kunnen redden.

Onze bestemming is het "House of Mercy'. Dit centrum biedt plaats aan ouderen, aan jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking en aan tienermoeders met hun baby. Het centrum staat onder leiding van voorganger Anatoliy Krivenko en zijn vrouw Lyuba. Dit bijzonder hartelijke echtpaar komt handen (en geld) te kort voor alles wat er in het centrum moet gebeuren. Daarom willen wij o.a. een huis afbouwen, waarin mensen weer de mogelijkheid hebben hun leven weer op te bouwen.

Steunt u ons ook?

Om dit project te realiseren is geld hard nodig! Alle inkomsten zullen worden gebruikt voor de benodigde materialen en om daar achter te laten om de mensen een hart onder de riem te steken! De deelnemers betalen de kosten voor de reis zelf!

Mogen wij op uw steun rekenen? Vele kleintjes maken één grote, met ieder bedrag zijn wij blij!

Namens de hele groep, alvast bijzonder veel dank voor uw steun!

Corné van Rijssel
30-04-2019

http://www.serve-travel.nl/meertravels

 


18 donaties
€ 397,00
Doel: € 1.000,00
39%

Deze actie is gesloten.