HOUD WDW IN DE LUCHT | Geld inzamelen
 
 

HOUD WDW IN DE LUCHT

NEDERLANDERS VOOR NEDERLANDERS

UPDATE: Uw steun is keihard nodig. Naarmate wij meer uiterst gevoelige zaken naar buiten brengen, worden we o.a. door steeds meer mensen benaderd die nergens anders meer terecht komen. Wij willen geen onderscheid hoeven maken, maar komen door de enorme toename hiervan financien te kort om iedereen te kunnen helpen. Juist op dit moment is het van groot belang dat we ons als Nederlandse bevolking met alle macht verzetten tegen de tirannen die ons als volk kapot aan het maken zijn. Hiervoor is helaas nu eenmaal veel geld nodig.

Weesdeweerstand.nl is begin 2020 gestart als initiatief van Nederlandse ondernemers, werknemers en andere vrijwilligers om een baken te zijn in de zee van leugens in de media. WDW is een doorgeefluik voor het Nederlandse volk ongeacht afkomst, positie, cultuur of kleur. WDW biedt weerstand tegen de oprukkende Nieuwe Wereld Orde in al haar vormen en staat voor een VRIJ onafhankelijk Nederland.

Steun ons om dit geluid samen groter te maken, want elke minuut die wij nu belangeloos geheel zonder enige vorm van inkomsten hieraan besteden, kan niet worden besteed aan onze ondernemingen. WDW steunt ALLE groepen en organisaties die voor een NWO VRIJ Nederland zijn.

Nadrukkelijk vermelden wij:

Zolang we blijven denken in 'jullie en wij' vergeten we ONS. Alleen gezamenlijk kunnen we met een grote meerderheid dit land nog redden van een aanstormende ondergang en de toekomst voor onze kinderen zeker stellen.

Dank voor al uw steun, alles is welkom.

 

 

Hans Meyer
30-07-2020

Via deze update willen we graag iedereen alvast super bedanken voor

alle bijdrages! Hiermee kunnen we tot nu toe inmiddels binnenkort al weer iemand

aan u presenteren met een verhaal dat absoluut gehoord moet worden,

zodat aan het onrecht in deze zaak snel een einde zal kunnen komen.

Velen wachten nog tot ook hun stem gehoord gaat worden....

  

Laat een reactie achter

229 donaties
€ 11.000,00
Doel: € 10.000,00
110%