HOU DE TWEELING EN MOEDER BIJELKAAR

HOU DE TWEELING EN MOEDER BIJELKAAR | Geld inzamelen
 
 
Oma vraagt hulp voos kleinkinderen en dochter

Mijn dochter heeft in haar leven een aantal domme dingen gedaan. Begon zo'n 20 jaar geleden. Zo is ze verliefd geweest op iemand met schulden en heeft daarvoor een lening  afgesloten. Relatie ging uit.Schuld bleef. Weer een nieuwe relatie en best een goede baan, wordt ze op 25 jarige leeftijd geconfronteerd met eierstokkanker, heel heftig natuurlijk. Maar de vriende met wie ze toen leefde ging er vandoor met een ander. Zij kon vertrekken, want het huis stond op zijn naam. Contract met werk werd niet verlengd. Daar stond ze, zonder werk, zonder huis en met een ziekte.  De ziekte is overwonnen, een klein huisje werd gevonden en nieuw werk kwam er  ook.  Toen leerde ze een man kennen van buitenlandse afkomst. Weer hopeloos verliefd en ze gingen samenwonen, eigenlijk trok hij bij haar in, zij had een huisje en hij had niets.

Wonder boven wonder werd ze zwanger, iets wat volgns de doktoren was uitgesloten, maar ze kreeg er niet een maar gelijk twee.  Die zwangerschap was hels. Ik zelf heb vier kinderen maar heb nog nooit zo;n zware zwangerschap gezien als wat zij had. 

De kindjes, een jongen en een meisje zijn geboren en vanaf dat moment was vader van een verwesterse allochtoon ineens veranderd in een traditionele en mijn dochter was in zijn ogen niets meer waard en mijn dochter kon dat niet aan.  Hij heeft haar toen het huis uitgezet en heeft de kinderen gehouden met de mededeling, van jij werkt en ik niet en ik kan voor ze zorgen. Mijn dochter was te verslagen om daar tegenin te gaan. Maar omdat ze best een goede baan heeft moet ze hun onderhouden en ook de schulden aflossen waardoor ze de kinderen soms niet eens kan halen omdat ze geen geld heeft om ze op te halen, hij komt ze dus niet brengen. En omdat ze meer verdiend om in een sociale huurwoning te woning heeft ze ook een huur van meer dan 1000 euro per maand.  Kopen is uitgesloten omdat ze schulden heeft. Ze wonen ongeveer 100 km uitelkaar. 

En dan zou je denken, oma helpt. Dat is het liefste wat ik doe, maar ik heb een weduwenuitkering en dat is minder als een socale dienst uitkering, dus mijn hulp is een druppel op een gloeiende plaat. 

Wat ik graag voor haar zou willen is dat ze deuglijk en veilig vervoer kan kopen om de kinderen wekelijks te kunnen ophalen zodat ze door de tegenwerking van de vader niet van hun moeder vervreemden.

Zou fijn zijn als u wat kan missen, hoe klein ook. Alle beetjes helpen.

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.