Hopen op geluk

Hopen op geluk | Geld inzamelen
 
 
Menneer de staat..

Mijn verhaal..

Mijn vriend(30) en ikzelf(27) waren onlangs gaan kijken voor een huisje, heel netjes, helemaal afgewerkt, perfect voor ons drietjes. (Kindje uit mijn vorige relatie).

We hadden dan ook zo snel mogelijk contact opgenomen met de bank, om te horen voor een lening waar wij jammer genoeg terug naar huis gestuurd werden wegens niet voldoende eigen inbreng.(0)

De bank vertelde ons dat dit zeer spijtig is want dat wij als koppel kapitaal zeker krachtig genoeg zijn om iets te kopen aan die prijs. De wetten omtrent eigen inbreng zijn sinds eind 2019 verandert waardoor je niet meer aan 125% kan lenen.

De eigen inbreng mogen wij geen persoonlijke lening voor nemen, waardoor wij dus met onze rug tegen de muur staan. Vanwaar halen wij in godsnaam 30000 euro? Sparen, zeker en vast maar ook dit gaat best traag met een kindje, en de vasten kosten. Een rijke mama of papa hebben wij niet, dus daar vragen is ook geen optie. 

Ik zelf woon nu in een huurwoning waarin vocht en schimmel aanwezig is, maar 3:6:9 contract dus zit nog 1 jaar vast. (Ja ik weet dat hiervoor instanties zijn om dit op te lossen, maar met het oog op iets te kopen heb ik dit niet gedaan!)

Ik hoop dat er mensen zijn die ons willen helpen, hun goed hart willen laten zien aan ons zodat wij toch kunnen verder werken aan onze toekomst & droom! 

ik kruis mijn vingers 🤞Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 30.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.