Honkbal Softbal Community voor Sint Maarten | Geld inzamelen
 
 

Honkbal Softbal Community voor Sint Maarten

De Honkbal Softbal Community in actie voor Sint Maarten

In geen enkele andere community is de band tussen de verschillende onderdelen van ons Koninkrijk en diens inwoners zo sterk als in de Honkbal & Softbal Community. Deze twee sporten verbinden Nederland aan het Caribische deel van het Koninkrijk en het is alleen via een ijzersterke samenwerking dat onze vlaggenschepen Team Kingdom of the Netherlands honkbal en fastpitch softbal geweldige prestaties kunnen leveren op wereldniveau.

Dat er op het veld goed samengewerkt kan worden is duidelijk, maar nu Orkaan Irma over Sint Maarten geraasd heeft en een gigantisch spoor van verwoesting achtergelaten heeft, is het tijd om te laten zien dat wij die samenwerking ook buiten het veld in kunnen zetten om mooie resultaten te halen.

Het resultaat is in dit geval niet een medaille op een Wereldkampioenschap, maar de wederopbouw van Sint Maarten, wiens vlag eveneens op de shirts van Team Kingdom of the Netherlands prijkt tussen die van bijvoorbeeld Nederland en Curaçao.

Het is misschien niet het eerste land waar je aan denkt als je denkt aan honkbal en softbal in het Caribische deel van ons Koninkrijk, maar niemand minder dan Hamilton Richardson – een van onze beste honkballers ooit – komt er vandaan en woont er nog steeds. Ook spelers als Dudley Leonora (A-Team) en Denzel Richardson (U23) komen van Sint Maarten en spelen voor onze nationale selecties.

Op onze website www.knbsb.nl vind je meer informatie over hoe wij alle verenigingen en leden vragen zich in te zetten. Dat doen we door hen te vragen in de weekeinden van 23 en 24 september en 30 september en 1 oktober hun honkslagen te laten sponsoren door vrienden, familie, klasgenoten, etc.

Mocht je zelf niet spelen, maar wil je wel namens de Honkbal & Softbal Community doneren? Dat kan via deze pagina! Uiteindelijk verzamelt de KNBSB alle donaties en maken wij namens onze gemeenschap een groot bedrag over voor de wederopbouw van Sint Maarten.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.