Hondjes roemenie | Geld inzamelen
 
 

Hondjes roemenie

Hondjes hebben u hulp nodig

Via deze weg wil ik geld inzamelen voor een Belg die in Roemenië woont en daar honden opvangt die achter gelaten zijn en of verwaarloost 

mijn vriend in Roemenië is begonnen met enkele honden op te vangen en al snel werden het er steeds meer. Nu geeft hij al zijn geld uit aan de honden maar dat is niet genoeg.

nu het sneeuwt in Roemenië zitten de honden buiten    In de kou en hij wil zo snel mogelijk geïsoleerde hokken maken voor ze waar ze warm zitten. Ook is er gebrek aan eten voor deze honden, zeker nu hij meer dan 100 honden opvangt en hun probeert een nieuw leven te geven in een liefdevol omgeving.

ook is er gebrek aan medische kosten waardoor toch enkele honden het niet overleven, spijtig genoeg. Hij wil de honden ook laten castreerden en steriliseren maar ook daar is geld voor nodig.

daarom vraag ik jullie hulp, zodat hij snel onderdak kan bouwen voor de hondjes en daar is spijtig genoeg geld voor nodig.

als u echt een dierenvriend bent, help deze honden dan alsjeblieft. Wij zullen u eeuwig dankbaar zijnEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 25.000,00
0% / 348 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.