Hondje uit Bosnië

Hondje uit Bosnië | Geld inzamelen
 
 
Honden in Bosnië worden vastgezet in dodencellen. Help deze pup naar Nederland!

Lieve allemaal,
Een week geleden ben ik vertrokken naar Bosnië met mijn vriend. Een paar dagen geleden troffen we op het bungalow park waar we sliepen dit zwerfhondje aan. Hij is ontzettend lief en knuffelig. Het viel ons op dat hij niet mega veel loopt, na een gesprek met de baas van het bungalowpark hoorde we dat hij hier 3 weken eerder gedumpt was. Uit een auto gegooid, met nog een ander hondje heeft hij het overleefd, ze waren er heel slecht aan toe. Het andere hondje is inmiddels geadopteerd maar dit hondje niet omdat hij moeilijk loopt. De dierenarts gaf aan dat dit komt omdat het hondje de eerste maanden van zijn leven veel binnen heeft geleefd in een donkere kamer. Hij was ook schrikkerig voor mijn vriend als hij schoenen aan had dus we hebben het idee dat hij niet zo’n goede start heeft gehad.. We hebben hem laten inenten en hij is ook behandeld voor een vitamine d tekort, wormen en vlooien. Hij slaapt nu al een aantal dagen bij ons (in een soort mandje) en is echt een brave pup, maakt geen geluid ‘s nachts en doet zijn behoeften buiten. Wij hebben thuis twee katten en een heel druk leven waardoor we alleen ‘s ochtends en ‘s avonds thuis zijn, daarnaast reageer ik ook nog eens allergisch op hem. Alles zit dus mooi tegen. Zodra het seizoen hier afgelopen is, heeft hij niks meer en is de kans op overleven klein. Honden die geen rashond zijn worden gezien als vuil, ze worden vastgezet in dodencellen waar ze worden vergiftigd en er wordt net zo lang gewacht tot ze elkaar opeten van de honger. Echt afschuwelijk, en omdat het zo’n lief hondje is, is dat niet de toekomst die we voor m willen. 

We hebben inmiddels mensen gevonden die hem willen hebben, maar de reis naar Nederland wordt door Bosnië vrijwel onmogelijk gemaakt. De vliegtuigmaatschappijen die vliegen vanuit Bosnië nemen geen dieren mee. De enige manier waarop we hem in Nederland gaan krijgen is via het transport van een organisatie. Zij vragen 400 euro en kunnen pas vanaf eind mei, wij betalen naast de inentingen en papieren ook het onderdak. We vragen ons af of iedereen een beetje mee kan helpen, alle beetjes helpen zodat dit hondje niet in de dodencel beland maar een warm thuis krijgt bij iemand in Nederland. 

Amber Elorabi
24-04-2019

HET IS GELUKT. €400 euro met zijn allen in een dag binnengehaald, dus dat de pup naar Nederland kan komen is definitief!! We kunnen het gewoon niet geloven, we zijn zo gelukkig, bedankt!! Nu nog een definitief huisje vinden en deze pup is voorgoed ontsnapt aan de dodencellen in Bosnië. Heel veel liefde vanuit Bosnië en we houden jullie up to date! ❤️ Je kunt ons volgen via mijn Facebook: Amber Elorabi of via mijn Instagram: Amsadventures


53 donaties
€ 405,00
Doel: € 400,00
101%

Deze actie is gesloten.