Home items int. webshop woonaccessoires

Home items int. webshop woonaccessoires | Geld inzamelen
 
 

Ik wil nu een nieuwe uitdaging aangegaan en heb een mooie webshop opgerichten van woonaccessoires ( wanddecoratie, vloerdecoratie, (droog)bloemen en vazen) en woontextiel zoals bedlinnen, en sierkussens. Wat ik ook wil doen zijn lokale kunstenaars betrekken en ondersteunen in deze opzet en het vermarkten van hun kunstwerken. Ik wil in eerste instantie mij concentreren op de Benelux landen en daarna Europees uitbreiden. Voor iedere artikelgroep heb ik één of meerdere groothandellaars of producenten die rechtstreeks naar mijn klanten verstuurd in neutrale verpakking waardoor ik zelf bijna geen voorraadkosten en risico's heb. Maar ik heb momenteel niet de om de slagkracht en budget voor reclame zoals sociale media , influencers etc.

Ik zoek donateurs / partners die minimaal 1000 euro donateren en het liefst ook nog ervaring hebben in reclame en sociale media maar dit is geen must maar extra ervaring is altijd welkom.

Ik wil mijn donateurs persoonlijk betrekken bij mijn project en ook hiervoor belonen. Daarom zou ik alle donateurs samen willen belonen met 25% van de netto winst de eerste twee jaar in verhouding van de hoogte van de donaties. Dit kan een goede investering voor de toekomst zijn.

De website is www.home-items.eu of www.artflower.be

U kunt mij altijd een email sturen indien u nog vragen heeft naar info@home-items.euEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 24.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.