Hoge psycholoog kosten

Hoge psycholoog kosten | Geld inzamelen
 
 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Annelies, ik ben 22 jaar. Op de foto ben ik te zien met mijn oppas hond.

Anderhalf jaar geleden ben ik door de huisarts door gewezen naar een psycholoog.

Op dat moment zat ik zo diep in de put dat ik zelf geen weg meer terug zag. Ik kwam niet meer naar buiten wou alleen nog maar in mijn bed liggen. Het werd een ernstige depressie genoemd. Na een tijdje er over te kunnen praten ging het na een half jaar al een stuk beter. Ik ging mezelf meer verzorgen en meer naar buiten. 

Na het half jaar bij de psycholoog gelopen te hebben heb ik zware klachten van Corona gekregen. Waarvan ik na een half jaar nogsteeds van aan het herstellen ben. Deze periode heeft me een goede klap terug gegeven. Ik kreeg geen spier opbouw meer wat ik ook probeerde het koste al mijn energie. Na elke 5 minuten wandelen moest ik 4 uur slapen om bij te komen.

Gelukkig gaat het nu stukken beter met fysio en vitamine D4 en een diëtiste voor de eiwitten. 

Ondertussen was ik al een jaar onder behandeling bij de psycholoog. We hadden samen goed van te voren afgesproken dat ik 1x per drie maanden een bedrag zou betalen zodat het aan het einde geen grote rekening zou worden. 

Toen ik de rekening kreeg wist ik niet meer wat ik moest doen. Er stond een bedrag op van +/- €9000 euro. Ik heb het naar mijn zorg opgestuurd en van hun kreeg ik €5000 als vergoeding. Dat betekend dus dat ik voor het eind van dit jaar de psycholoog nog €4000 euro moet betalen.  Ik ben per direct gestopt met de psycholoog. Zelf beweerde ze dat ze het goed van te voren gemeld had en dat ze de kosten niet wist van te voren. 

Alvast bedankt voor het lezen van mijn verhaal. En hopelijk kunnen jullie mij een handje helpen.

 

Met vriendelijke groet,

 

AnneliesEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.