HKU voor Habitat | Geld inzamelen
 
 

HKU voor Habitat

Wil jij mee op bouwreis? Kom in actie en steun Habitat!

Habitat vindt dat ieder mens recht heeft op een dak boven hun hoofd. Zij geven mensen een thuis, waar kinderen kunnen opgroeien en ouders de kans krijgen om in een eigen inkomen te voorzien. Dit doen zij door de huiseigenaren op eigen kracht te laten bouwen aan een veilig en gezond thuis. Vind jij een veilig thuis ook zo belangrijk? Doneer dan nu en wie weet ga jij wel mee op bouwreis naar een van de vele bestemmingen. Bij een opbrengst van €3000,- euro wordt één van de donateurs uitgekozen om op bouwreis mee te gaan. Heeft u geen behoefte om op bouwreis te gaan, dan zijn we ook blij met uw gift. Hoe hoger het bedrag, hoe meer mensen er mee kunnen. Dus doneer snel en wie weet zit je over een paar maanden in India of Afrika om te bouwen aan een thuis voor iemand die dat niet heeft. De crowdfunding sluit op zondag 3 juni. Lees hieronder de voorwaarden.


Om kans te maken op deelname aan de bouwreis is het verplicht om uw naam, achternaam en telefoonnummer te mailen naar: habitat.hku@outlook.com.

 

Algemene voorwaarden:

- U kunt alleen mee op bouwreis als u een donatie heeft geleverd, dit zal worden gecontroleerd.
- Anonieme donaties rekenen wij niet mee bij de loting voor de bouwreis.
- Het minimale donatie bedrag is €5,-
- De minimale leeftijd voor de bouwreis is 16 jaar op de datum van vertrek.
- Er wordt slechts een winnaar gekozen voor de bouwreis als het bedrag van €3.000 euro is behaald. Dit bedrag dekt de reis- en verblijfkosten plus de verplichte donatie kosten/reserveringskosten die Habitat for Humanity in rekening brengt.
- De bestemming van de bouwreis wordt door HKU vastgesteld en zal bij de loting bekend worden gemaakt.
- Mocht het bedrag van €3.000,- niet worden behaald, worden de donaties aan de organisatie Habitat for Humanity geschonken.
- Wilt u wegens omstandigheden afzien van de prijs, dan kiezen wij een andere winnaar uit.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

10 donaties
€ 198,00
Doel: € 3.000,00
6%

Deze actie is gesloten.