Hike for Mike, Lopen voor Lyme | Geld inzamelen
 
 

Hike for Mike, Lopen voor Lyme

Lyme !! Geef Mike zijn Leven terug

Ik vraag nooit snel om hulp, maar nu kan ik alle hulp gebruiken.

šŸ’šLOPEN VOOR LYMEšŸ’š

Ik ben Marisca Kuypers, de “oude buurvrouw” van Mike Billekens. Ik ben 45 jaar en ik ga 7 uur lopen voor de actie “Lopen voor Lyme”.
25 jaar geleden werden Marion Van Moorsel en ik trotse moeders van 2 kerngezonde jongens. We hebben in die tijd veel lol beleefd. Onze 2 dochters en 2 zonen kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Eén bonk energie, ravotten, tikkertje en verstoppertje spelen. Het kon niet op, want het was één groot feest. Na onze verhuizing is ons contact langzaamaan verwaterd.
Na een aantal jaren in Duitsland te hebben gewoond, moest ik 1,5 jaar geleden vanwege ziekte noodgedwongen terugkeren naar Nederland. Op een gegeven moment trof ik Marion en ze vertelde me over Mike en zijn ziekte. Dit raakte me erg diep, want je moet je eens voorstellen dat een van je kinderen chronisch ziek is en dat er wel een behandeling voor is, maar die niet vergoed wordt door het ziekenfonds. Ik ben door mijn verhuizing en revalidatie weer 100% opgeknapt. Hoe mooi zou dat zijn als dit ook voor Mike haalbaar is. Ik vond het dan ook een hele eer toen Marion mij vroeg om mee te doen met de actie “Lopen voor Lyme”. Ik zal alles geven wat ik in me heb om zoveel mogelijk geld op te halen, zodat Mike behandeld kan gaan worden.
Moet het niet vanzelfsprekend zijn dat je zoon van 25 zelfstandig kan wonen, kan gaan werken, kan gaan sporten, uit kan gaan, plezier kan hebben, maar vooral van het leven geniet. Daarom zou ik willen vragen of jullie iets willen doneren zodat Mike weer beter kan worden en net als mijn eigen kinderen van het leven kunnen gaan genieten zonder elke dag bezig te moeten zijn met je ziekte. Ik weet als geen ander hoe het is om ziek te zijn en hoe het voelt om weer fit en gezond te zijn.
Op onderstaande link is Mike z’n hele verhaal te lezen en heb je de gelegenheid om mij te sponsoren zodat Mike over een tijdje misschien wel kan komen sporten bij mij in de sportschool Fit For Free in Helmond.
Hoe mooi zou dat zijn.

Groetjes, Marisca Kuypers

http://www.lopenvoorlyme.nl/team/hike-for-mike/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: ā‚¬ 20.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.