Hij raakte zoveel mensen maar heeft zelf een rot | Geld inzamelen
 
 

Hij raakte zoveel mensen maar heeft zelf een rot

Hij heeft een mega inpact in niet alleen ons maar honderden anderen levens gemaakt.

Sinds hij een klein ventje was gaf hij al liever zijn zakgeld aan een zwerver dan dat hij het besteede aan zichzelf. 

We hebben het hier over onze beste vriend Davey. Wij zijn nick, eva, boris, bob en reduan.      5 van de honderden personen die door hem zijn geraakt/geholpen terwijl hij zelf altijd alles alleen heeft moeten doorstaan en doordat hij zo ongelooflijk behulpzaam was kreeg hij die problemen er nog is bij ook.                                      Terwijl hij iedereen gelukkig maakte was zijn leven een hel en dat is het nogsteeds.                     Dit is namelijk niet alleen als bedankje bedoeld voor hem, maar het is nu veel te ver gegaan.         Het gaat niet goed met Davey, we zijn zelfs bang dat hij zelf niet meer een rede om te leven ziet.   Help ons daarom met dit doel!! Want hij had hetzelfde voor u gedaan.

Waarom 10000?    

Davey kwam op de verkeerde plek op de verkeerde tijd en werd door zijn zogenaamde vrienden aangewezen voor al hun eigen daden.   Dat weten wij omdat ze recht in onze gezicht hebben gezegd dat ze bewijs in zijn kamer hadden verstopt.

Davey zat 9 maanden en belande een vertrouwens complex in een depressie.                 In de gevangenis kreeg davey door alle stress een knobbel in zijn been dat verwijderd moet worden en die operatie werd niet gedekt door de gevangenis verzekering dus davey moest uit eigen zak 29000 betalen wat hij ook braaf deed maar dat bedrag is nu nogsteeds rond de 8000.

Als u helpt met dit bedrag te behalen dan kan hij van de rest is een keer op vakantie wat hij ook al geen 10 jaar heeft  meegemaakt.            

Wat is davey voor een man?

Wij hebben een paar mensen gevraagd die ongelooflijk veel aan hem hebben gehad en ze leggen in het kort uit waarom.

-"Ik ben Kees (46) en ik ben 10 jaar dakloos geweest. In 2012 kwam ik Davey tegen.                 Hij liep met een groepje van een stuk of 5 gasten door het centrum van Hoorn. Hij zag mij tokkelen op mijn gitaar  die 2 snaren miste en liep meteen op me af. Hij vond het mooi en hij ging naast me zitten. "Jij bent echt een van de aller grote losers die ik ken", zei die tot mijn verbazing. Ik vroeg hem waarom hij zoiets zou zeggen en toen antwoorde hij me dit.                     "Je zit de sterren van de hemel te spelen op een verotte gitaar met 4snaren, stinkend naar de drank als een stuk vuilnis tussen de klikos, en dan denk je dat je zielig bent en niemand je wilt toch? Ja dat is helemaal juist. En dat ga jij nu veranderen, was jezelf,koop een leuk gitaartje en ga op zijn minst als muziekleraar aan de slag en kap met deze bullshit." Ik begon te beseffen dat hij een heel goed punt had gemaakt. En daar bleef het niet bij. Hij heeft zijn Havo opgegeven omdat hij een maand lang gespijbeld heeft om mij aan een baan en leven te helpen. Nu heb ik inmiddels een baan op een basisschool als muziekleraar,  een vriendin en 2 schatten van stiefdochters. Dankje Dave!"

-"Heey iedereen, ik zeg liever niet mijn naam maar ik wil alsnog Davey bedanken voor het wezen van mijn enigste vriend. Ik ben heel erg suïcidaal geweest en toen ik eenmaal met een overdosis pillen op op de grond lag. Kwam hij precies per toeval langs om te kijken of ik wou chillen. Hij trof me in kritieke toestand aan, schakelde 112 in en heeft me ter plekke laten overgeven /wat uiteindelijk mijn leven heeft gered volgens de artsen\. Hij heeft me vanaf toen een jaar lang geholpen met een doel te vinden en dat gebeurde ook! Nu skate ik met een sponsor contact, vrienden en meisjes. Thanks Dave!"

* wij (nick, eva, boris, bob en reduan) zijn dankzij school met Davey en elkaar bevriend geraakt. Voorheen waren we altijd aan het leren eten slapen elke dag door. Er was bij elk van ons een zelfde leegte. Dat viel davey op en hij stelde ons aan elkaar voor want we hebben een ding gemeen. We wouden een band beginnen. Nu spelen we in zalen waar duizend man staan. En vragen we ons af wat t was zonder hem.

Dus alstublieft help deze helper. En laat dit een verrassing voor hem zijn mocht je weten wie davey is.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.