Het verleden maakt je geen slecht mens | Geld inzamelen
 
 

Het verleden maakt je geen slecht mens

een slecht verleden is geen slecht mens

Ik ben een jonge meid van 20 jaar, heb helaas veel ellende gezien in deze prachtige wereld.

Geweld  oplichting bedriegen liegen pesten dakloos verslaving misbruik arm geen onderwijs noem het maar op en ik heb er in moeten staan. Vele mensen vinden het een wonder dat ik nog recht op sta en niet de makkelijke uitweg heb gekozen, zoals zelfmoord of drugs. Ik heb veel mensen in mijn leven gekend in internaten en klinieken waarbij de meeste totaal verkeerd zijn gegaan, helaas zijn de meeste aan de drugs/alchool en willen geen deel in de maatschapij meer zijn. 

Ik heb nooit gekozen voor de makkelijke weg, ik heb altijd me best gedaan. Ik heb gezorgd voor mijn ouders broertje en zusje, ben mee gegaan naar klinieken Jeugdzorg gesprekken en ben mede verantwoordelijk gesteld om ervoor te zorgen dat het allemaal draaiend werd gehouden. Ik geloof nog altijd in het goede van mensen, ondanks ik dat anders heb ervaren ben ik er niet anders naar gaan kijken. Integendeel wil ik enorm graag hier iets mee doen! Ik heb helaas niet de kans gehad om middelbare school af te maken, doordat ik op vroege leeftijd vrijstelling kreeg van de leerplicht ambtenaar om mede thuis te helpen en zelf normaal te functioneren. 

Ik ben krachtsporter geworden, het geeft een enorme levensboost als je ziet dat je sterk krachtig en fit kan zijn. Het helpt met verwerken en je kan je woede angst verdriet en onzekerheid erin kwijt. 

ik zou graag mijn eigen praktijk willen starten, om soort gelijke mensen te kunnen helpen, ook mensen met een minimum inkomen of met een verslaving wil ik een kans geven. Doormiddel van praten, ondernemen en de ultieme sport uitdaging.

iedereen kent wel iemand die een moeilijke tijd heeft gehad of doormaakt, die gun jij toch ook rust en een toekomst? met een kleine donatie van 5 euro kan je mij helpen aan de toekomst van vele mensen. 

ik kan en wil helpen deze maatschapij mooier te maken!

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 5,00
Doel: € 25.000,00
0%