Het technisch duwtje voor lokaal theater cultuur

Het technisch duwtje voor lokaal theater cultuur | Geld inzamelen
 
 

Wat zijn we van plan en wie zijn wij....

 

Wij zijn, laten we daar mee beginnen, een aantal mensen met een passie voor lokaal theater en cultuur. Na het ondersteunen van een aantal voorstellingen waarbij techniek haast niet te betalen was of daardoor nauwelijks aanwezig was, vonden wij het tijd worden een initiatief op te richten wat techniek toegankelijk maakt voor deze groep theater- en cultuur makers.

De bedoeling is om met de opbrengsten vanuit deze crowdfunding en een deel subsidie, apparatuur aan te schaffen welke kosteloos gebruikt kan worden. De bediening en programmering ervan zal door professionals gedaan worden tegen een schappelijke vergoeding. Het gaat hier dan wel om apparatuur die op 'vaste' lokaties geïnstalleerd zal worden, zodat het resultaat optimaal is. 

Om naar de toekomst ervoor te zorgen dat de apparatuur up-to-date blijft en bij storingen gerepareerd kan worden, zal deze ook commercieel op deze lokaties verhuurd worden aan niet theater- en cultuurgezelschappen. Ook weer met bediening door aangewezen professionals. 

Mocht je interesse hebben en wil je meer weten, neem dan even contact op met:

Ben Jansen

ben.jansen@icloud.com

0634894186Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.