Het redden van een huwelijk | Geld inzamelen
 
 

Het redden van een huwelijk

Een poging van een zoon om een huwelijk te redden dat dreigt kapot te gaan

 

Mijn ouders zijn 8 jaar geleden getrouwd , nadat ik zelf zonder vader en heel arm ben opgegroeid met nog 2 zussen. Mijn moeder is dus hertrouwd, heel leuk alleen sinds zijn komst hebben ze nog geen één enkele keer wat leuks kunnen doen. Er is gewoonweg geen geld voor, zij krijgen elke maand precies binnen wat nodig is voor huur en voeding. En daarna is het ook op.

Waar we ook niet over mogen klagen want er zijn mensen met minder. Dat weet ik. Dus wat ik als zoon vraag is een luxe, maar ik voel dat ik dit moet doen. Omdat ikzelf ook geen geld heb kan ik zelf niks betekenen. Natuurlijk help ik hier en daar een handje. Maarja dit gaat ver boven mijn petje.

Ik wil mijn ouders en mijn kleine zusje die wij in 2014 hebben gekregen met zijn 3n op vakantie sturen naar land van herkomst, turkije.

Prijzen van tickets veranderen wel constant maar ik heb gewoon gegokt om een 2000euro aan ticketkosten en 800euro zakgeld mee te geven vandaar het bedrag.

Het voelt heel moeilijk om dit te doen, ik heb nooit om hulp gevraagd in mijn leven en dit doe ik dus nu. Ik hoop dat niemand het verkeerd begrijpt en ik ook begrijp als niemand wat hiervoor overheeft. Ik wil niet mijn hele levensverhaal delen want heel veel mensen hebben het moeilijk.

Enige wat ik gewoon wil is, dat zij even kunnen genieten.. na al die jaren.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

7 donaties
€ 780,00
Doel: € 2.800,00
27%

Deze actie is gesloten.