Het afronden van mijn laatste studiejaar | Geld inzamelen
 
 

Het afronden van mijn laatste studiejaar

Help mij alstublieft met het kunnen afronden van mijn studie

Beste lezer,

Ik had nooit verwacht dat ik een crowdfundingsactie voor mezelf zou opstarten (dat komt namelijk erg egoïstisch over), maar om mijn doel te kunnen bereiken, heb ik uw hulp nodig.

Al geruime tijd ben ik aan het studeren: na de havo ben ik doorgestroomd naar het hbo en daarna ben ik begonnen aan de universiteit. Mijn studiekosten heb ik altijd (met behulp van studiefinanciering) grotendeels zelf betaald. Ik kom niet uit een rijk gezin en wil aantonen dat studeren niet alleen voor de elite is weggelegd.

Ik zou oorspronkelijk dit semester afstuderen, maar helaas moet ik wegens omstandigheden opnieuw beginnen met mijn scriptie. Dit betekent dat ik wederom een jaar collegegeld (t.w.v. € 2000,-) moet betalen, ook al volg ik verder geen vakken. Aangezien ik al jaren geen studiefinanciering meer krijg en al mijn spaargeld heb uitgegeven aan mijn voorgaande studiejaren heb ik niet genoeg geld meer voor mijn laatste studiejaar. Ik probeer zoveel mogelijk te werken en te sparen, maar helaas zal ik het geld niet op tijd bij elkaar kunnen sprokkelen.

Daarom richt ik mij tot u: hopelijk kunt u mij helpen de laatste fase van mijn studie af te ronden. Elke bijdrage, groot of klein, wordt ontzettend gewaardeerd! Alvast bedankt!

Liefs,

Sabine

N.B. Ik begrijp uiteraard dat er ook genoeg mensen zijn die überhaupt niet kunnen studeren. Na het afronden van mijn rechtenstudie hoop ik mensen op een andere (al dan niet juridische) manier te kunnen helpen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

3 donaties
€ 50,00
Doel: € 2.000,00
2%