Herstel maki de bengaalse strijder!

Herstel maki de bengaalse strijder! | Geld inzamelen
 
 

Dag lieve allemaal!!

 

Mijn naam is Maki de bengaalse kat ik ben 4 jaar oud en woon sinds kort in Lelystad. Mijn nieuwe papa en mama hebben mij 27 december 2021 opgehaald uit mijn oude vervuilde huisje. Ik was heel vies en ook een beetje bang. Maar hoelanger ik bij mijn nieuwe papa en mama was, hoe beter het eigenlijk ging. Ik wilde dolgraag knuffelen en kroelen maar vond het nog wel erg spannend .

 

Ik had al wel last van mijn oogjes maar volgens mijn oude baasje kon dat geen kwaad. Nadat ik heel erg moest overgeven, vertrouwde mijn papa en mama het niet. Zij gingen met mij mee naar de dieren dokter, aangezien ik er toch wel wat last van had.

 

De dieren dokter moest mij helemaal controleren om te kijken wat ik onder mijn leden had. Zo kreeg ik bijvoorbeeld een oogswab en werd mijn bekkie open getrokken om naar mijn tandjes te kijken. Hier werden mijn papa en mama erg verdrietig van, want deze waren er namelijk erg slecht aan toe. Mijn vorige baasje heeft mij voor de fokkerij gehouden en mij slecht onderhouden, waardoor ik er zo slecht aan toe ben. Tegen de pijn heb ik gelukkig voor de eerste dagen pijnstilling gekregen!

 

Na een paar dagen wachten kregen mijn papa en mama de uitslag van de oogswab test. Daar komt ook nog eens uit dat ik chlamydia heb. Hierdoor krijg ik 4x per dag oogzalf en moet ik voor ongeveer 3 weken aan de antibiotica. Dit heb ik helaas opgelopen bij mijn vorige baasje, die mijn welzijn heeft verwaarloosd . Ook heb ik hierdoor waarschijnlijk mijn broertje Balou besmet waardoor wij uit voorzorg gescheiden zitten en hij ook aan de medicatie zit.

 

Graag zou ik de rest van mijn leven bij papa en mama en broertje Balou willen blijven en van hun gouden mandje gebruik willen maken. Om de kosten te drukken wil ik jullie om een bedrage vragen, deze bijdrage zal hopelijk een deel of de gehele kosten van mijn medicatie en gebitsonderhoud dekken. Aan mijn gebit moet het nodige gedaan worden zodat ik geen pijn meer zal hebben en normaal kan eten!

 

Helpen jullie mee?

 

Alvast veel knuffels, kopjes en dank!

 

Maki de tijger Bengaal

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.