Herstart DOETA na inbraak | Geld inzamelen
 
 

Herstart DOETA na inbraak

19e jarige ondernemende student raakt na inbraak al haar apparatuur kwijt

Lieve mensen,

Tweede kerstdag is er ingebroken in mijn studentenhuis in Amsterdam Noord. Mijn huisgenootje heeft de daders (6 tot 8 man) op heterdaad betrapt toen ze buiten stonden met drie televisies, waarna ze zijn gevlucht. Ons hele huis is aan gort geslagen, de daders hebben met veel plezier met onze meubels lopen gooien. Jammer genoeg hebben ze het daar niet bij gelaten, maar hebben ze alle kamers systematisch overhoop gehaald en meegenomen wat enige handelswaarde had. Mijn laptop, camera’s, lenzen, statieven en al het andere kleine (maar dure) grut is weg. Zoals velen van jullie wel weten heb ik heel hard gewerkt en veel geïnvesteerd om mijn bedrijfje te kunnen starten en ondernemend het leven door te gaan. Mijn werk, portfolio, maar ook schoolwerk en privé is plotsklaps weg. Om de draad weer op te pakken heb ik minimaal 6000,- euro nodig. (aanschaf laptop en nieuwe apparatuur ) Daarnaast had ik voor zo’n 4000,- euro ( een statief, camera en 360 graden lens ) in bruikleen en dat is dus ook weg en deze persoon was niet verzekerd. Natuurlijk wil ik dat ook terugbetalen. Dit zijn grote bedragen voor zo’n kleintje als ik en om alles weer te kunnen opzetten en terug te betalen heb ik een startkapitaal nodig die ik of mijn ouders niet op kunnen brengen. Daarom vraag ik jullie financiële steun, iets wat ik normaliter nooit zou doen en wat tegen al mijn principes ingaat. Ik verwacht niet dat ik het bedrag helemaal vanuit sponsoring bij elkaar kan krijgen, maar het is een begin.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG
Alle giften, groot en klein zijn welkom. En daar doe ik graag iets voor terug! Behalve eeuwige dankbaarheid spreken we met elkaar af wat ik in de toekomst voor je kan betekenen. Dit kan varieren van een fotoshoot, video, 360 graden foto of video of iets anders waar ik mee zou kunnen helpen. Zie het als een vooruitbetaalde factuur.

Groetjes van een tijdelijk wanhopige en machteloze Doeta, die niet bij de pakken neer gaat zitten, maar gewoon weer keihard aan de bak gaat om de boel op orde te krijgen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

328 donaties
€ 9.460,00
Doel: € 9.450,00
100%

Deze actie is gesloten.