Hersenletsel behandeling voor Tessa in Amerika!!!

Hersenletsel behandeling voor Tessa in Amerika!!! | Geld inzamelen
 
 
Help mij naar Amerika voor een hoopvolle hersenletsel behandeling bij Cognitive FX!

Hoi allemaal,

Ik ben Tessa Veltens, 25 jaar oud, en ik heb hersenletsel. Ik was 17 jaar oud toen dit allemaal begon. Op 19 april 2012 ben ik gevallen op mijn voorhoofd in de badkamer en raakte ik bewusteloos. Tijdens die val heb ik hersenletsel opgelopen. Dit beïnvloed al ruim 7 jaar mijn hele leven!

 

Wat zijn mijn klachten?

Sinds de val op mijn hoofd heb ik 24 uur per dag zware hoofdpijn, ook heb ik heel vaak nekpijn maar dit is niet continu zoals de hoofdpijn. Ik voel me altijd futloos, moe en uitgeput. Naast mijn chronische pijn en chronisch vermoeidheid heb ik ook veel cognitieve klachten. Zo kan ik me heel moeilijk ergens op focussen of concentreren. Een gesprek voeren met iemand in een ruimte waar andere mensen en/of geluiden zijn dat gaat gewoon niet. Dingen onthouden en overzicht bewaren is heel moeilijk. Ik raak heel snel overprikkeld dit komt omdat mijn prikkelfilter stuk is. Ik ben overgevoelig voor licht en geluid. Bij te veel prikkels word ik heel misselijk en voel ik me erg ziek, ook mijn hoofdpijn word dan erger. Alles wat ik doe kost ontzettend veel moeite en energie, en het geeft meer pijn. Ook moet ik altijd energie besparen als ik iets wil gaan doen en moet ik daarna weer veel rusten. Ik breng grotendeels van de dag door in bed omdat ik heel veel rust nodig heb en heel beperkt ben in wat ik kan. Hierdoor voel ik mij al 7 jaar lang geïsoleerd van de buitenwereld en voel ik mij gevangen in mijn eigen lichaam.

 

Van alles geprobeerd.

Ik heb echt van alles geprobeerd in Nederland en ik heb allerlei artsen bezocht maar allemaal zeggen ze hetzelfde: ze kunnen niks voor mij doen en ik moet het maar accepteren. Maar dit valt echt niet te accepteren voor mij. Hoe kan je op z’n jonge leeftijd accepteren dat je leven voorbij is? Want zo voelt het echt voor mij. Het is elke dag overleven en keihard vechten. Ik had vroeger zoveel dromen die ik zo graag nog waar zou willen maken. Het allerliefste wat ik wil is mijn leven terug!

 

En toen was er weer hoop!

En toen las ik een verhaal van iemand met soortgelijke klachten die naar Utah in Amerika wilde voor een behandeling voor hersenletsel. Eerst dacht ik dat dit te mooi was om waar te zijn. Na al die jaren en teleurstelling was ik mijn hoop wel verloren. Even later stuurde mijn vader me opeens een succes verhaal door van iemand die al in Amerika was geweest bij diezelfde kliniek. Dit klonk echt veelbelovend. Ik besloot zelf op onderzoek uit te gaan, zo kwam ik er al snel achter wat de behandeling precies inhoudt en ik kwam steeds meer in contact met mensen die er al geweest waren en ik las ontzettend veel succes verhalen. Mijn hoop begon weer te groeien. Voordat ik het wist had ik een intake gesprek geregeld met Amerika. En raad eens? Ik was de perfecte kandidaat en ze kunnen mij helpen! Mijn behandeling staat al gepland voor 20 januari 2020!

 

Wat houdt de behandeling in?

De behandeling die ik wil gaan volgen is bij Cognitive FX in Provo, Utah USA. De behandeling die ze daar geven is relatief nieuw en word alleen daar gedaan en is dus uniek. De EPIC (Enhanced Performance in Cognition) treatment duurt in totaal een week. Voordat je EPIC treatment begint krijg je een functionele MRI. Op de fMRI kunnen ze precies zien welke delen van je hersenen inactief zijn en welke ze dan dus moeten gaan behandelen. Tijdens de behandeling worden de beschadigde delen van je hersenen gedwongen om weer actief te worden. Dit doen ze door je fysiek en cognitief zoveel mogelijk uit te dagen. Je moet dus zoveel mogelijk opdrachten tegelijk gaan doen waardoor de hersengebieden die beschadigd zijn wel weer moeten gaan mee werken. Na de behandelweek krijg je weer een fMRI zodat ze alle behaalde resultaten kunnen bekijken. De kosten voor de behandeling, vliegticket en het verblijf daar zullen ongeveer op 15.000 euro uitkomen. De behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekering en daarom zet ik deze doneer actie op. Ik heb simpelweg het geld er niet voor en ik wil echt super graag naar Amerika voor deze unieke kans op een beter leven!


Waarom doneren?

  • Omdat alles wat ik erbij krijg pure winst voor mij is.
  • Omdat de behandeling heel hoopvol is.
  • Omdat ik niet wil denken “wat als ik wel gegaan was?”
  • Omdat veel mensen die mij voorgingen zich een ander mens voelen.
  • Omdat ik te jong ben om op te geven.
  • Omdat de resultaten verbluffend zijn.
  • Omdat ik ontzettend graag mijn leven terug wil.
  • Omdat ik weer hoop en vertrouwen heb.
  • Omdat ik weer van het leven wil kunnen genieten.


Extra informatie.

Dit is de link naar de officiële website van Cognitive FX.
https://www.cognitivefxusa.com
En dit is de link naar het succesverhaal dat ik gelezen heb.
https://www.linkedin.com/pulse/over-hoop-na-hersenschudding-pcs-eva-krook?articleId=6471092746101809152#comments-6471092746101809152&trk=public_profile_post                           De Tubantia heeft ook een verhaal over mij geschreven dit kun je hier lezen.
https://www.tubantia.nl/almelo/tessa-25-hoopt-op-behandeling-in-vs-ik-zit-gevangen-in-mijn-eigen-lichaam~acba82a1/

 

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor het lezen van mijn verhaal, en voor iedereen die zich geroepen voelt om te doneren echt ontzettend bedankt daarvoor, ik ben er super blij mee!!

Veel liefs, TessaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
240 donaties
€ 7.310,00
Doel: € 15.000,00
48%

Deze actie is gesloten.