Herinneringen van Geliefde en of Huisdieren

Herinneringen van Geliefde en of Huisdieren | Geld inzamelen
 
 

Hallo,

Mijn naam is Mandy. (23) 
Ik ben op 6 jarige leeftijd mijn moeder verloren, en ervaar veel problemen/obstakels in de verwerking waar ik nu nogsteeds mee bezig ben, er zijn amper tastbare dingen die je bij je kan dragen. Nu heb ik een idee bedacht om dit makkelijker/ gaanbaarder te maken. Ik wil graag een bedrijfje opstarten waarin ik bijv: Plukjes Haar , Tanden, Kleine Foto's , stukjes stof of andere dingen ga verwerken in sierraden of sleutelhangers. Denk aan Oorbellen of Kettingen. Dit door middel ven Epoxy, dat is een soort Hars die je uit moet harden onder een uv lamp en er van alles aan kan toevoegen zoals Glitters, Zand , Steentjes of andere kleine dingen. 
Omdat ik uit ervaring weet hoe belangrijk het is om nog iets tastbaars te hebben van een geliefd persoon zou ik graag andere mensen willen helpen om een stukje van hun geliefde Familielid, Vriend, Kennis of Huisdier in ere te houden. 

Ikzelf heb niet de financiele middelen om een start te maken met mijn 'toekomst plan' / 'bedrijfje' vandaar dat ik deze doneer actie heb opgezet in de hoop dat er mensen zijn die mijn idee voelen en vooral hun geliefden in leven willen houden door middel van een mooi sierraad of sleutelhanger. 

Helpt U mee om mijn droom te verwezelijken en andere mensen blij te maken met een Herinnering van een geliefde?
Alle kleine beetjes helpen en zijn welkom!

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.