Herinnering voor de broers, nu het nog kan

Herinnering voor de broers, nu het nog kan | Geld inzamelen
 
 

Dag lieve mensen, 

 

Vanwege MS is mijn oom al jaren lang bezig zichzelf sterk te houden tegen de verschrikkelijke ziekte. Mijn oom is in een zeer ver stadium waarbij kwaliteit van leven nu hard achteruit gaat. Helaas is dit een eindeloze strijd en zien we aan de familie dat de gezamelijke momenten steeds belangrijker worden. 

Afgelopen jaar zagen we hem eenmalig genieten van een uitje die mogelijk werd gemaakt door de wens ambulance. (Echt een top initiatief waarbij hij mocht Vliegtuigspotten). Uiteindelijk een dag die hij helemaal fantastisch vond. Iets wat ik die man elke dag gun. Het ergste vond ik nog dat mijn oom vertelde dat hij het jammer vond dat zijn enige broer niet aanwezig was bij deze mooie dag omdat het uitje zo plots gebeurde. 

 

Zijn broer, mijn vader heeft het daarna vaak over herinneringen maken gehad alleen is het er niet van gekomen. Niet omdat hij niet wilde, maar omdat het financieel niet kon. Het organiseren van een vakantie of uitje met 24/7 verzorging is zeer kostbaar. Iets wat ik helaas niet voor ze cadeau kan doen maar ze zo gun als verrassing...  

 

Het liefst wil ik niemand hiervoor tot last zijn maar besef dat als ik niets doe, er ook niets gebeurt.  Ik hoop doormiddel van deze actie geld bij elkaar te krijgen om dit voor ze te kunnen realiseren zodat ik deze broers blijmaak met mooie activiteiten nu het nog kan. 

 

Met vriendelijke groet,

Jordy Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.