Hereniging met Familie | Geld inzamelen
 
 

Hereniging met Familie

Wil graag met familie herenigd wordenen weer

Hey hallo,

Ik ben een jonge man van 26 jaar en ben naar Nederland gekomen (gelijk na het overlijden van mijn zusje op haar 2 jarige leeftijd) toen ik 7 jaar was. Door de leefomstandigheden in Brazilië heeft mijn familie mij naar Nederland gestuurd voor een beter leven. Als kind had ik veel moeite met het feit dat ik aan mijn lot ben overgelaten. Door deze ervaring kreeg ik als kind gauw psychische klachten en werd ik depressief (wat ik zo nu en dan nog steeds ben).

Nu ben ik een volwassen man, ik ben vader van een meisje van 1,5 jaar (niet gepland, en zeker wel gewenst. Een ouder hoort ook de verantwoordelijkheid te nemen). ik studeer nog steeds en heb er een baantje naast maar dat is geen jackpot. Ik probeer te sparen, maar er gaat altijd wat kapot waardoor ik mijn spaarpot weer op de kop moet tikken en weer opnieuw kan beginnen met sparen (kortom: lukt nauwelijks tot niet). 

Mijn familie in Brazilië kan mij financieel niet tegemoet komen omdat zij daar al niet veel hebben. Mijn familie heb ik niet/nauwelijks gekend en mijn vader was er niet zodra hij hoorde dat hij vader werd. Ik loop jarenlang met vragen en vragen en vragen.... naar mijn familie en naar mijn vader. Sinds ik ouder ben weet ik zelf hoe belangrijk het is om een ouder en een familie om je heen te hebben en het belangrijkste nog... mijn dochtertje heeft ook het recht om te weten waar zij vandaan komt en wie haar opa, overgrootmoeder, ooms en tantes zijn. Helaas kom ik uit een kleinere stad waardoor de prijzen gigantisch omhoog schieten dan als je naar een toeristenstad zou gaan zoals rio de janeiro. 

Mijn grote wens is om samen met mijn dochtertje naar Brazilië te gaan om ons weer te herenigen. Ik wil ook een vader zoals ieder ander en ik wil ook een familie zoals ieder ander. Ook ik wil een keer met familie kerst of oud en nieuw vieren i.p.v. Bij elke feestdag alleen zijn (al jaren). 

Er zijn ergere dingen op de wereld en dat ontken ik zeker ook niet en steun die mensen, dingen oid ook!! Het enige wat ik vraag... zou u mij aub tegemoet willen komen? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 6.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.