Helpt.u Ziva weer stevig op haar poten staan?

Helpt.u Ziva weer stevig op haar poten staan? | Geld inzamelen
 
 
Ziva en ik zijn dit traject als team aan gegaan, wilt u ons beiden dan ook helpen aub?

Ziva, mijn alles, mijn beschermer, mijn maatje en hulphond heeft een zware en prijzige rug operatie met veel CT-SCAN'S vooraf en achteraf ondergaan ( 7 april)

Na 2 jaar aankwakkelen en vele keren een rit naar de tweede lijn in Wilhelminaoord, werd eindelijk de echte oorzaak gevonden waardoor Ziva regelmatig slecht liep vanuit de achterhand, moeite had met opstaan, achterbleef tijdens wandelingen veel pijn had vanuit haar rug Etc.  plek in de rug: tussen de lendewervels en het heiligbeen , wat: facetgewrichtjes  źat te veel ruimte tussen, ruim 1 cm ( dachten de chirurgen toen te zien op de 3D-scans, waardoor deze tijdens beweging over elkaar heen schoven en daardoor kwamen zenuwen klem te zitten. 

Operatie: tijdens de operatie zagen de chirurgen dat er niet ruim 1, maar ruim 2cm !!!!  tussen zat ! Dit was maximaal zegmaar. op een haar naar waren de facetgewrichtjes los geschoten!!! en was het helemaal mis geweest. Om deze extreme ruimte te corrigeren heeft de chirurg de facetgewrichtjes met schroefjes vast gezet. Op de ct scan die na de operatie is gemaakt waren deze schroefjes mooi duidelijk te zien.

Nu gaan we de revalidatie periode in. De eerste avond bleek gelijk al dat dit zwaar gaat worden voor Ziva, want ipv netjes via het kussen op de bank te stappen, nee, springt ze over het kussen op de bank. Was niet de planning natuurlijk. Over 10 dgn kom ik erachter of deze sprong schade heeft gemaakt in haar rug. Dan gaan we weer naar De Tweede Lijn voor controle en wordt er weer een CT-SCAN gemaakt. 

Iedereen weet dat ik alles zal doen voor mijn maatje Ziva. Ze is het belangrijkste en het middelpunt van/in mijn leven. Ze is, (naast dat ze natuurlijk mijn hulphond is, ze de komende 2 maanden niet mag werken en het maar de vraag is of ze weer volledig kan werken en ik een periode afhankelijk ben van mensen)  mijn maatje, mijn knuffel en mijn allerliefste hond!

Wel heb ik een probleem en dat is dat ik een WAO uitkering op bijstandsniveau heb.  De maand doorkomen , eten voor mijzelf op tafel zetten is een groot probleem. Maar daar gaat het nu niet om ( hier ben ik ltijd nog net uit gekomen) maar wel om het volgende:

Ziva en ik hebben echt uw hulp nodig! HELP ONS ZORGELOOS DE REVALIDATIE PERIODE DOORKOMEN.

U zou ons kunnen helpen met een kleine donatie tnv Ziva. Elke € 1.00- is zo welkom en helpt ons weer een beetje zorgelozer te maken. De rekeningen zijn enorm van de specialist en ik weet echt niet meer hoe ik het moet oplossen. 

IK HOOP DAT U ONS WILT HELPEN.......

Heel veel liefs

Martine Stadman en een poot van mijn maatje Ziva 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 320,00
Doel: € 2.500,00
12%

Deze actie is gesloten.