Geld inzamelen | Ongelooflijk!
 

Ongelooflijk!

Bedrijf en leven van gezin stort in na DUBIEUZE uitzending van consumentenprogramma

Mijn naam is Walter Bijleveld en ik onderneem dit voor dhr./ mevr. Alsemgeest

Na uitgebreid onderzoek kwam ik erachter dat twee televisieprogramma’s het echtpaar in 2015 onterecht en zeer negatief hebben neergezet waar ik me ontzettend aan heb geërgerd. Het eerste programma is volledig in scène gezet. Hierna ontstond er een bankrun op hun bedrijf en investeerders trokken zich terug. Helaas raakten een aantal mensen hierdoor gedupeerd. Deze mensen hebben zich bij een tweede programma gemeld. In dit programma is het echtpaar behandeld als crimineel. De uitstekende naam, opgebouwd na 8 jaar hard werken, die zij hadden op o.a. het internet, is in één klap verwoest.

Het resultaat is, dat zij al hun bezittingen en hun bedrijf verloren zijn vanwege het faillissement dat er uit voortvloeide. De vrouw is gebonden aan een minimaal inkomen. De man kan als “vermeend” crimineel geen werk meer vinden.  Hun sociale leven is verwoest en zij kunnen amper over straat. Bedreigingen aan huis, per e-mail die ook gericht zijn aan hun kinderen werd de normaalste zaak. Hetzes en het oproepen tot het gooien van brandbommen naar hun huis gebeurde met regelmaat.

De realiteit is, dat zij ALLES kunnen bewijzen m.b.t het in scène zetten van het eerste programma. Het tweede programma maakte dankbaar gebruik van de mensen die na het eerste programma gedupeerd raakten. Ook van dit programma klopt er nagenoeg niets; er waren bijvoorbeeld mensen bij die er alleen maar hun voordeel mee wilden doen en keihard stonden te liegen. Dit is bewezen d.m.v. opgenomen telefoongesprekken, sms’jes, e-mails, filmbeelden enz., door het echtpaar zelf.

De bank en de politie hebben uitvoerig onderzoek naar het echtpaar gedaan en zijn tot de conclusie gekomen, dat er absoluut geen sprake is van oplichting. Wel wordt als oorzaak negatieve publiciteit genoemd.

Uiteraard kunnen en zullen zij deze gang van zaken nooit accepteren. Zowel voor hen als voor de gedupeerden niet. Zij hebben dan ook een rechtszaak opgestart. Met allerlei juridische trucjes weet de tegenpartij het continue te vertragen. Een tactiek waardoor de meeste mensen het vaak opgeven en dus het nakijken hebben.

Toch wordt binnen zes maanden een vonnis van de rechter verwacht. Gelukkig ontvangen zij juridische toevoeging zodat zij niet voor de advocaatkosten opdraaien. Wel zijn zij bang dat zij het niet lang meer kunnen volhouden vanwege overige kosten omdat hen alle middelen zijn afgenomen. Ze zijn er nu meer dan twee jaar mee bezig maar weigeren op te geven!

Op hun internetsite www.tonalsemgeest.nl kunt u het verhaal van het programma lezen, de uitzending bekijken en de antwoorden die dhr./ mevr. Alsemgeest daarop geven. U zult verbaasd zijn. Met het tweede programma wachten zij nog even tot de eerste rechtszaak is afgerond. 

Ik heb deze actie uitgebreid besproken met dhr. Alsemgeest. Tevens heb ik inzage in alle bewijzen gekregen. U kunt dhr. Alsemgeest eventueel zelf rechtstreeks bereiken op 0174-761833 of 0624-678181 voor aanvullende informatie, bewijzen en/of vragen. Mocht u mij persoonlijk willen spreken, geef dat dan a.u.b. aan dhr. Alsemgeest door.

Ik hoop dat u bereid bent om hen te ondersteunen met een donatie, hoe klein dan ook. Ik zou u er namens dhr./ mevr. Alsemgeest erg dankbaar voor zijn. Mochten er mensen zijn die een serieus gesprek willen met dhr. Alsemgeest i.v.m. een mogelijke doorstart dan spreekt hij u graag. Zijn doel is om de naam van zijn vrouw en zichzelf te zuiveren en d.m.v. een nieuwe opzet de gedupeerden op termijn schadeloos te stellen.  

Let op: Uw donatie is tevens een waardebon. Het geeft u recht op 50% korting op maximaal twee producten naar keuze, mocht dhr. Alsemgeest erin slagen om zijn bedrijf weer op te zetten. Op deze manier wil hij graag zijn dank uiten.

Onderstaande links geven u een idee over het product en hoe de klant het ervaarde vóór de uitzendingen. 

Klik hier voor een pdf bestand met recensies op het internet. 

Klik hier voor de brochure van de Klimatras destijds. De Klimatras werd o.a. gesteund door de voorzitter van de reuma patiënten vereniging in Den Haag. De brochure werd op a3 formaat opgemaakt en na het drukken gevouwen. Op de meeste printers is het dus niet in zijn geheel uit te printen. De bovenkant van de PDF is de buitenkant van de brochure en de onderkant de binnenkant.

Met vriendelijke groet,

Walter Bijleveld, één van de gedupeerden die het voor dhr./mw. Alsemgeest opneemt.

8 donaties
€ 105,00

Deze actie is gesloten.