Helpt u mij naar de Verenigde Staten? | Geld inzamelen
 
 

Helpt u mij naar de Verenigde Staten?

Helpt u mij mijn droom van bijna 7 jaar! waar te maken?

Hallo, mijn naam is Lois Arjaans.

Ik ben 14 jaar, in maart wordt ik 15.

 

Ik heb deze actie aangemaakt, omdat ik een hele leuke droom heb. Ik wil namelijk al sinds groep 5 (ik zit nu in de 3e klas!) naar school in de Verenigde Staten. Waarom? Amerikaanse scholen hebben mij altijd al aangetrokken, de American Football games, mega grote lockers, gele schoolbussen! En natuurlijk nog wel meer dingen. Ik wil ook mega graag mee doen met de Amerikaanse feestdagen, Thanksgiving, Halloween, een echte Amerikaanse kerst, etc etc. Andere talen leren zoals Spaans lijkt me ook mega leuk!

 

Een paar maanden geleden zei een vriendin van mij dat ze graag naar een school in Canada wou met de organisatie Travel Active. Ik ben dus gelijk gaan kijken of dat ook in de Verenigde Staten kon.           En ja, dat kon! Toen was ik natuurlijk ontzettend blij, maar dat was gauw weer over. De prijs van deze reis (10 maanden) is ongeveer €10.595 , ook komen daar nog meer kosten bij op voor het visum, vaccinaties etc. Ik als 14 jarige kan dat natuurlijk nooit bij elkaar op sparen in een jaar, mijn ouders helpen wel mee, maar dan nog is het ontzettend veel. Ik heb gesolliciteerd bij verschillende bedrijven  voor een bijbaantje, maar ik ben overal te jong voor. Dus dat was ook al geen optie. Nou zei een kennis van mij dat ik crowdfunding eens moest proberen, nou hopen dat het werkt!

 

Ik hoop heel erg dat ik een deel van het bedrag op kan halen via hier. De einddatum voor deze actie is op mijn verjaardag, dus dan hoop ik dat ik op mijn verjaardag het beste cadeau ooit krijg!

Mvg, Lois Arjaans.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 11.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.