Helpt u mij een stuk uit de schuld ?

Helpt u mij een stuk uit de schuld ? | Geld inzamelen
 
 

Hoi ik ben jeroen (31) al jaren kamp ik met een schuldenlast die me het erg moeilijk maakt om alles weer op het rechte pad te krijgen ! 

Had vroeger veel foute vrienden in een slechte omgeving , wat zodoende ook voor slechte keuzes heeft gezorgd. Naarmate ik ouder werd begon ik te beseffen dat het leven te kort is om elke dag met stress op te staan met de schrik dat ze mijn bezittingen zouden in beslag nemen!! En dit allemaal onder de ogen van je ouders je familie .. dus ik besloot actie te ondernemen en startte een schuldsanering waar ik heel blij mee ben dat dit bestaat en aangeboden kan worden aan mensen met schuldenlast ! 

Doch met het opstarten van een schuldsanering verwachten ze dat je ingeschreven bent op het adres waar je woont , dit was ik al jaren niet geweest ! Zodoende alles in orde gebracht !

En dan kom je er pas achter wat je schulden zijn momenteel is er ongeveer voor 13000 € openstaand dat ik zelf weet !

Afbetalen gaat heel moeizaam aangezien ik alleenstaande ben met een laag inkomen ! Mijn droom is om uiteindelijk met opgeheven hoofd over straat te kunnen wandelen en me goed in mijn vel voelen ! 

Het vertrouwen van mijn ouders en familie terug winnen en mezelf terug kunnen respecteren ! Ik heb mezelf verplicht om minimaal te leven om zoveel mogelijk kunnen aftebetalen , daar kwam covid 19 een stokje voorsteken ! Er zijn zo vaak dagen dat ik niks te eten heb dat ik het intussen gewend ben van soms 2 a 3 dagen niet te eten ! Alles wat ik wil is een duwtje in de rug ! 

Ik probeer een positieve mindset te behouden ookal is dit niet altijd even makkelijk ! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.