Helpt u mij aan een nieuwe computer?

Helpt u mij aan een nieuwe computer? | Geld inzamelen
 
 

Goedemiddag allemaal, wat fijn dat er zulke goede doneeracties zijn. Geweldig! 

Mijn naam is Evert en vraag ook jullie om mij te kunnen helpen. 

Ik zal even in het kort uitleggen waarom…

Sinds 2 jaar zit ik in een schuldhulp traject met begeleiding van budgetbeheer. Helaas ben ik hier in beland doordat ik in de schulden ben geraakt door toedoen van anderen. Al jaren probeerde ik op eigen kracht mijn schulden af te betalen. Helaas gaf dat ook nodige stress en gezondheidsklachten. 

In de tussentijd probeerde ik mijn computer / gaming skills uit te breiden. Nu deze tijd ontwerp ik digitaal, Photoshop, illustrator etc en game ook. Hier help ik andere mensen ook mee. Ik maak content voor onder andere de game Planet Zoo en als “content creator”  kunnen mensen deze content downloaden en gebruiken in hun games. Daarbij help ik ook andere gamers characters te uitbreiden, games te leren spelen en wegwijs te maken in de game wereld. 

Daarnaast maak ik projecten in Photoshop en Illustrator.  

Echter is mijn computer kapot gegaan en krijg hem niet meer aan de praat. Hij was al 6 jaar oud en heeft denk ik z’n tijd gehad. 

Nu sta ik dus stil en kan geen mensen meer helpen, geen hobby meer uitvoeren en binnen budgetbeheer is er geen extra financiële ruimte om nu een computer aan te schaffen. Niet in termijnen zelfs. Begrijpelijk. Buiten dat om wordt een computer niet gezien als eerste levensbehoefte maar tegenwoordig gaat bijna alles online. 


Ik moet gelukkig nog één jaar in dit traject zitten en kan geen jaar zonder pc. Zelfs in termijnen kan ik van mijn leefgeld geen computer aanschaffen. Snik…en is ook niet mogelijk omdat je beperkt bent met het aanschaffen van producten, electronica etc.  Dit is goed, en zeker begrijp ik dit. 

Ik hoop dat jullie mij willen helpen om €1750 euro in te zamelen zodat ik een krachtige computer kan aanschaffen om zo weer mijn hobby kan uitvoeren en andere mensen online kan helpen? Wellicht rijst de vraag “waarom” zoveel? Dit komt omdat de huidige games hoge grafische vereisten vragen en de games waarin ik mensen help, mijn digital designs maak, vragen een krachtige computer.

Ik zou u eeuwig dankbaar zijn voor dit gebaar. 

 

Fijn dat u wilt helpen! 


Heel erg bedankt! 


Vriendelijke groet,

EvertEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.750,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.