Helpt u mee deze kappersschool te herstarten?

Helpt u mee deze kappersschool te herstarten? | Geld inzamelen
 
 

Mijn heeft een doorstart nodig om de particuliere kappersopleiding niet ten onder laten gaan. De kappersopleiding die ik ook toegankelijk wil maken voor de mensen met een klein bugdet. Helaas staan instantie's niet te springen om deze mensen te helpen.

Een aantal jaar geleden, startte ik een kleine particuliere kappersschool. Op deze manier kon ik mensen in alle leeftijden het kappersvak aanleren, en mensen met een klein budget konden ook lekker hun haar laten knippen en kleuren. Zo sneed het mes aan twee kanten. Alles liep voorspoedig, leerlingen kwamen door hun examen heen en kregen ook een baan. Helaas werden op een gegeven moment de aanmeldingen wat minder, omdat er veel aanmeldingen waren van mensen die geen of weinig budget hebben, dus ik startte een samenwerking met het UWV. Ik merkte dat er veel vrouwen zonder budget toch ook het kappersvak wilde leren. Maar ondanks dat ik een contract met het UWV heb, is het heel lastig om het uwv een opleiding te laten vergoeden. Toen kwam de Corona om de hoek kijken en lockdown één en twee er over heen.

Met het geld van de Doneeractie, wil ik,
nieuw leven in de kappersschool blazen
mensen met weinig budget een korting geven van 50 tot 70%
de modellen/klanten gratis van een knipbehandeling laten genieten
eventueel verhuizen naar een betere/vindbare plek
Onze Salon en de mensen die wij opleiden in onze kappersopleiding hebben uw hulp hard nodig, want het voortbestaan van de salon komt door de bekende maatregelen in gevaar. Wilt u ons helpen, zodat wij een doorstart kunnen maken, door een donatie te doen? De huidige, de toekomstige leerlingen en ikzelf zullen u ontzettend dankbaar zijn.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 30.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.