Helpt u me aan een grafsteen voor me vader

Helpt u me aan een grafsteen voor me vader | Geld inzamelen
 
 

Beste mensen, in maart vorig jaar ben ik naar me vader verhuisd om hem thuis te ondersteunen want hij was hart patiënt en had ook veel last van benauwdheid. Hij had in het verleden twee hartaanvallen overleefd, de laatste was twee jaar terug.

De zomer verliep vredig we deden samen boodschappen en alles leek leuk. In augustus voelde hij ineens veel pijn aan zijn ribben en rug ik dacht meteen aan gescheurde ribben van het vele hoesten. 
We besloten toch naar de huisarts te gaan.

De huisarts constanteerde dat zijn rechter long van me vader nauwelijks werkte en dat zijn gewicht aan de lage kant zat.
Hij werden doorverwezen naar het zmc in Zaandam om foto's te laten maken, die hebben we samen met de oncoloog bekeken en er was een behoorlijke witte plek op te zien. De arts wilde dat mijn vader een CATscan liet maken met een een soort vloeistof dat de plekjes doet oplichten op de foto's.

Toen wij die ook hadden laten maken konden we weer twee dagen laten naar de oncoloog. We hadden bijde hoop dat het niet ernstig zou zijn. Maar toen de arts de foto's liet zien was al gouw bekend dat het ernstig was overal oplichtingen. De longkanker die hij had bleek uitgezaaid te zijn naar zijn lymfe, botten, overal zag je wel iets. De arts zij tegen me vader we kunnen je niet meer genezen enkel je leven verlengen. Maar helaas heeft hij de laatste mogelijkheid niet eens kunnen halen, hij kon met gewicht niet meer aankomen voor de chemo en de arts zij "we kunnen hem zo niet behandelen"

Toen werd het palliatieve zorg in het begin kon hij nog praten, lopen, drinken, beetje eten. Maar had nog wel verschrikkelijk veel pijn zelf met de sterke opiaten zoals oxicodon was zijn pijn moeilijk de beheersen. Ik zag hem al dunner worden. Lopen ging slechter alles werd slechter met de week. Me arme vader was in een hel beland, een nachtmerrie waar hij niet meer uit kwam. Ik heb uiteindelijk zijn laatste adem en hartslag gezien op 28 november 2021 om 15:21 uur. Mijn probleem is nu dat ik toen en nu financieel erg belast word hij had nog bepaalde bedragen openstaan en heb ook veel kosten zelf betaald maar kwam daardoor zelf in de knel. Hij heeft nu niet eens een grafsteen. Help me alstublieft zodat ik vredig kan rouwen. Aan me familie heb ik helaas niks gehad ze hebben niet een keer gevraagd hoe het met me gaat. Ik wil met het geld een grafsteen kopen voor me vader en zorgen dat zijn graf er netjes bijligt. Wij hebben helaas door zijn ziekte niks kunnen regelen, ook doordat hij  vrij snel niet meer helder kon na nadenken,  gevolgd door niet meer kunnen praten. Ik wil de gene die mij willen steunen erg bedanken en het beste toewensen.

liefs Erhan

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.